1411
IZABRANA DVOJNICA ANAHI!!!!

IZABRANA DVOJNICA ANAHI!!!!

1411
SHARE

I to se desilo! Izabrali smo dvojnicu Anahi!

Pobednica je Olivera Lukić, koja je osvojila večeru u restoranu “Just Dorian” u Delta Cityju i prevoz luksuznom limuzinom do specijalne lože u Domu sindikata. Pobednica će imati priliku da se upozna i fotografiše sa svojom omiljenom pevačicom pre nastupa!

Image Hosting by imagefra.me

Događaj koji je oragnizovan u Delta Cityju u Beogradu, u saradnji sa Beogradskom arenom, magazinom i portalom BRAVO, bio je super posećen! Veliki broj devojaka i devojčica se takmičio za ovu prestižnu i lepu nagradu da samo ona bude dvojnica popularne i prelepe Anahi!

Image Hosting by imagefra.me

Osim što su se devojke potrudile da liče na meksičku pevačicu, žiri je bio iznenađen i sjajnim vokalnim sposobnostima takmičarki, koje su Anahine pesme pevale na tečnom španskom!

Nije se bilo lako odlučiti za samo jednu devojku, pa je žiri odlučio da nagradi čak TRI devojke!!!

Njihova imena su:

III mesto: Maja Rašković
II mesto: Jovana Đorđević

Maja
Image Hosting by imagefra.me

Jovana
Image Hosting by imagefra.me

i pobednica:

OLIVERA LUKIĆ!!!

Olivera
Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Devojke srećno i vidimo se na koncertu večeras!!!

53 KOMENTARA

 1. Ma kakva bre Olja ona nije annie ni do kolena.Nafurana je.I uopste ne lici.Jovana isto uopste ne lici ali je ekstra i slatka.Maja tek sto ne lici na nju.Ona bi trebala da bude dvojnica one Pilar iz Rebelde.

 2. Ljudi u srbiji svakako nema ni jedna cura koja lici vishe od olje ..
  Tako da samo mozete da budete ljubomorni na nju …

  Peace !
  OVO STO SI NAPISALA ILI NAPISAO NIJE TACNO.JER IMA MNOGO DEVOJAKA KOJE JAKO LICEE NA ANAHI A OLJA UOPSTE.NA PRIMER MAJA ADAMOVIC VISE LICI OD OLJE MA IMA PUNO NJIH.A I JA VISE OD OLJE LICIM OVAKO ALI OK.CAO!

  • Olja ne lici na anahi i pljuje je.. Prica svasta za RBD a dvojnica anahina prava je ima i to je juh i ju dall xD samo da se zna a olja uopste ne lici! ;P

 3. Izabrali su najruznije i osobe koje uopste ne lice na anahi!!!!!!! Izbor je takav da se ne zna koja manje lici na nju!!!!!!!!!!

 4. OVA OLJA NIJE NI BLIZU ANAHI  ANAHINA PARAVA DVOJNIC JE JUH PORTILLA        JU DALL OLJA JE DROLJA KAKVE NEMA NAFURANA JE SKROZ NA SKROZ   ODVRATNA JE !!!!!!!!!!!!1

 5. e aj ne serite!!! sta ste ocekivale??da ce devojka biti Anahina kopija?? od sve ove devojke ovde ova Olivera malo slici Anahi…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.