Start Stars Intervju s Victoriom Justice: “Privlači me Chris Martin”

Intervju s Victoriom Justice: “Privlači me Chris Martin”

SHARE

Glumica i pevačica doživela je veliki uspeh svojom serijom “Victorious” a nedavno je proglašena i za omiljenu TV glumicu na Kids’ Choice Awards.

null

U intervjuu za Parade, 19-godišnja devojka pričala je o izlascima s momcima, muzici i glumi.

O tome da li bi izlazila s nekim poznatim ili ne: “Još uvek pokušavam da ukapiram kako funkcionišu izlasci. To mi izgleda vrlo komplikovano. Mislim da obe varijante imaju svojih prednosti i mana. Kad ste s nekim ko je takođe u zabavnoj industriji, on će bolje razumeti vaš lud radni raspored.  Ali sa druge strane, i on radi jako puno, pa ostaje pitanje kad ćemo se viđati? Ako momak nije poznat,  možete provoditi više vremena s njim. Ipak, mislim da je jedino bitno pronaći pravu osobu.”

null

O tome u koga je zaljubljena od slavnih momaka: “Mislim da me talenat privlači  nekome više nego bilo šta. Kao Chris Martin iz Coldplaya. Mislim da je privlačan jer ima toliko harizme za vreme nastupa i deluje tako prirodno. Obožavam to.”

null

O pisanju muzike za svoje debi album: “PIšem muziku kad god imam slobodnog vremena, obično vikendom. Radim na tome, ali ne žurim. Napisala sam gomilu pesama i jedna čekam da ih ljudi čuju. Neke su brze, neke slatke i romantične. Ima toliko različitih pesama a ja pišem o svemu i svačemu.

null

O radu na filmu Fun Size: “Bilo je neverovatno. Nikad neću zaboraviti leto u Klivlendu, jednom od najvlažnijih mesta na svetu.  Bojim se kako ću izgledati u filmu jer je bilo toplo sve vreme i svi smo bili tako znojavi. Počastvovana sam što sam bila u glavnoj ulozi. To je sjajna prilika i jako sam uzbuđena što ću pokazati ljudima novu stranu sebe i predstaviti se publici širm sveta.”

OSTAVI KOMENTAR