1709
Intervju s Victoriom Justice: “Privlači me Chris Martin”

Intervju s Victoriom Justice: “Privlači me Chris Martin”

1709
SHARE

Glumica i pevačica doživela je veliki uspeh svojom serijom “Victorious” a nedavno je proglašena i za omiljenu TV glumicu na Kids’ Choice Awards.

null

U intervjuu za Parade, 19-godišnja devojka pričala je o izlascima s momcima, muzici i glumi.

O tome da li bi izlazila s nekim poznatim ili ne: “Još uvek pokušavam da ukapiram kako funkcionišu izlasci. To mi izgleda vrlo komplikovano. Mislim da obe varijante imaju svojih prednosti i mana. Kad ste s nekim ko je takođe u zabavnoj industriji, on će bolje razumeti vaš lud radni raspored.  Ali sa druge strane, i on radi jako puno, pa ostaje pitanje kad ćemo se viđati? Ako momak nije poznat,  možete provoditi više vremena s njim. Ipak, mislim da je jedino bitno pronaći pravu osobu.”

null

O tome u koga je zaljubljena od slavnih momaka: “Mislim da me talenat privlači  nekome više nego bilo šta. Kao Chris Martin iz Coldplaya. Mislim da je privlačan jer ima toliko harizme za vreme nastupa i deluje tako prirodno. Obožavam to.”

null

O pisanju muzike za svoje debi album: “PIšem muziku kad god imam slobodnog vremena, obično vikendom. Radim na tome, ali ne žurim. Napisala sam gomilu pesama i jedna čekam da ih ljudi čuju. Neke su brze, neke slatke i romantične. Ima toliko različitih pesama a ja pišem o svemu i svačemu.

null

O radu na filmu Fun Size: “Bilo je neverovatno. Nikad neću zaboraviti leto u Klivlendu, jednom od najvlažnijih mesta na svetu.  Bojim se kako ću izgledati u filmu jer je bilo toplo sve vreme i svi smo bili tako znojavi. Počastvovana sam što sam bila u glavnoj ulozi. To je sjajna prilika i jako sam uzbuđena što ću pokazati ljudima novu stranu sebe i predstaviti se publici širm sveta.”

10 KOMENTARA

 1. Kids Choice Awards jos nisu odrzane tako da nije mogla biti proglasena za najbolju TV glumicu,ona je samo nominovana…..Nemam nista protiv nje ali ona nije ni neka talentovana glumica,a ni pecacica..Samo je slatka :)

 2. Glupa je :) AJDE BRE BEŽI, CHRIS IMA 35 GODINA I OŽENJEN JE :)
  A mislim jeste savršen
  ali
  ali
  kako ona može uopšte da kaže tako nešto? HAHAHAHAHAHA!
  I ja OBOŽAVAM Coldplay, ali daj devojko
  mislim
  ono
  a privlače me i on i Guy

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.