Start Stars Intervju: Kristen Stewart o filmu ‘New Moon,’ Tayloru Lautneru, Robertu Pattinsonu i...

Intervju: Kristen Stewart o filmu ‘New Moon,’ Tayloru Lautneru, Robertu Pattinsonu i vožnji motociklom

SHARE

SIPAUSA30054558_000317

Kada si pre godinu dana davala intervjue, delovala si kao stidljiva i osetljiva mlada glumica. Kako se danas nosiš sa teretom slave?
KRISTEN: Mislim da sam sada mnogo opuštenija kada govorim o sebi i znam da sve što izjavim ljudi uzimaju u razmatranje. Nekada sam vagala svaku izgovorenu reč i nisam bila u stanju da završim rečenicu jer sam bila zabrinuta kako će sve to da zvuči. Nisam želela da obožavaoci steknu utisak da sam neiskrena kada je u pitanju nešto što stvarno volim da radim. Danas se više ne bojim da otvoreno kažem, „Dala sam srce i dušu za ovaj film i drago mi je što je tako.“

Taylor Lautner izašao je iz ovog filma kao velika zvezda. Uporedi njegovo tumačenje uloge Jacoba u prvom i drugom nastavku Twilight sage?
KRISTEN: U „New Moon“ Taylor je potpuno druga osoba, postao je pravi muškarac. U pitanju nije samo fizička transformacija, zaista je postao zreliji. Oduvek sam znala da on to može da odglumi i drago mi je što sam bila u pravu. Taylor je i na snimanjima postao potpuno druga osoba. Jednostavno je odrastao. On je neverovatno siguran u sebe i jedan je od najprijatnijih momaka koje sam imala priliku da upoznam. Sjajan je. Tako sam ponosna na njega.

Film ste najvećim delom snimali u Vancouveru. Kako ti se čini život u tom gradu? Imaš li neka svoja omiljena mesta za izlaske tamo?
KRISTEN: Obožavam Vancouver. Kada smo snimali Twilight serijal nisam izlazila onoliko koliko bih želela.Osim toga, mislim da sam pomalo dosadna osoba i ne volim da idem po barovima osim ukoliko u pitanju nije neki poseban događaj. Vancouver je predivno mesto za život. Klima je vrlo drugačija od one na koju sam navikla.

Da li si ikada u stvarnom životu vozila motocikl, i, ako jesi, kakav je osećaj sesti za upravljač?
KRISTEN: Definitivno nikada neću biti bajkerka. Plašim se i vožnje autom, a kamoli motociklom. Scenu na motoru snimali smo na prikolici jednog kamiona i verovatno sam izgledala smešno dok sam to radila. Ali Taylor je sjajan motociklista, moram da priznam. Trebali bi da mu daju više takvh scena.

Koje je najluđe iskustvo koje si imala sa fanovima, otkako je krenula fama oko Twilighta?
KRISTEN: Najsmešnija stvar mi se dogodila nedavno u Brazilu. Imala sam različitih iskustava sa fanovima. Neka su bila zaista dirljiva a neka gotovo strašna. A ponekad su jednostavno zabavna. Zbog promocije „New Moona“ Taylor i ja smo se našli u Brazilu dok je Robert bio na premijeri u Japanu. Ispred bioskopa nas je dočekala gomila fanova, a jedan momak je sve vreme išao za nama i pitao nas, „Gde je Hobert? Gde je Hobert?“ Počela sam da se smejem kao luda i bilo mi je neprijatno jer mi je odvlačio pažnju, pa sam mu samo kratko odgovorila, „Kaže se Robert!“ Eto, to mi je bilo jako smešno.

Da li si imala i strašnih iskustava?
KRISTEN: Strašnih? Ne, naravno da ne. Moram priznati da sam osoba koja ne voli veliku gužvu, i imam pomalo strah od gomile ali neprijatnih iskustava nisam imala.

OSTAVI KOMENTAR