638
INTERVJU Eminem: Ne planiram da se pomirim sa svojim ocem

INTERVJU Eminem: Ne planiram da se pomirim sa svojim ocem

638
SHARE

Eminem je uveren kako se nikada neće pomiriti sa svojim otuđenim ocem jer ne može shvatiti kako roditelj može napustiti svoje dete i prekinuti svaki kontakt s njim. Reperov otac, Marshall Mathers II, napustio je njegovu majku Debbie kada je Eminem imao samo šest meseci i ostavio ih da se sami bore sa siromaštvom u opasnom naselju Detroita. Mathers je 2003. godine zamolio sina putem medija da mu pruži još jednu šansu, što je Eminem oštro odbio. Pevač, koji ima troje dece, odlučan je u odluci da se nikada ne pomiri s ocem jer smatra da ne postoji opravdanje za napuštanje svog deteta.

[youtube c-svXcxBYdk]

U intervjuu koji je dao u američkoj emisiji 60 minuta Eminem je rekao: “Nisam ga nikad upoznao niti sam ga ikad sreo. Ne znam želim li uopšte da ga vidim. Ljudi mi često postavljaju to pitanje, a ja stvarno mislim da ne želim. Ne mogu da shvatim kako je mogao otići. Da moja deca odu na kraj sveta, ja bih ih pronašao bez sumnje. Da nemam ništa, pronašao bih ih. Upravo zbog toga mislim da za tako nešto ne postoji opravdanje”.

8 KOMENTARA

  1. Najbolji je <3 <3 i slazem se sa njim…Otac nasao da mu se pokaje posle 30 godina…ccccc pa gde je dotad bio :S

  2. Bila jednom jedna devojcica.Poslali su je na ljetovanje jer je imala tetu na moru.Nakon sto je kupila sladoled otišla je plivati.Nakon toga ona se zaklela da ce se osvetiti svakome ko procita ovaj post i ne nalepi ga na 10 komentara.Ako to ne uradis majka ce ti umreti za 4 sata a ona ce ti se u ponedeljak uvece usunjat..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.