1687
Ima li na telu Kat Von D mesta za nove tetovaže?

Ima li na telu Kat Von D mesta za nove tetovaže?

1687
SHARE

Kat Von D proslavila se kao tatu majstor za slavne, ali čini se kako najviše od svega voli da tetovira samu sebe.

Verenica Jesseja Jamesa viđena je u Los Anđelesu kako ide na ručak u kratkoj majici, otkrivenog pupka i pokazuje brojne tetovaže koje ima na telu.

Ruke su joj gotovo cele pokrivene tintom, a istetoviran joj je i dobar deo stomaka i vrat. Kat nije odolela da istetovira svoje lice gde je uz sam kraj kose nacrtala zvezdice.

Nije poznato koliko tačno tetovaža ima, jer se neke od njih stapaju, ali Kat je izjavila da se tetovira od svoje 14. godine. Ima nekoliko “skrivenih” tetovaža poput one na svom dlanu, jedne ispod brade u broja 13 na uhu.

Njenom vereniku, Jesseju Jamesu, ove su tetovaže očigledno vrlo privlačne, jer je poznat po aferama s tetoviranim ženama, a nedavno je na Twitteru napisao kako je Kat za njega najlepša žena na svetu.

16 KOMENTARA

  1. ma krawa, pokvarila mu brak..i ne zna kako da privuce paznju pa tetovazama i prava je starleta, gora je od onih pleyboxevih zecica…ustvari ravna im he,,i one se skidaju koliko mogu :p

  2. nzm zasto lupate minuse kad je djevojka prelijepa…a i ja se slazem sa vama da mi je drago sto voli HIM :D
    a koliko ja znam,ima mjesta na jednoj nozi kod koljena,i tu je ostavila mjesta da bi je njeni prijatelji tetovirali…vjerovatno je i to sad popunila xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.