Start Stars Idealni novogodišnji pokloni za likove iz “Vampirskih dnevnika”

Idealni novogodišnji pokloni za likove iz “Vampirskih dnevnika”

SHARE

Praznična sezona je pred nama, pa smo odlučili da napravimo spisak idealnih poklona za junake jedne od naših omiljenih TV serija.

Damon

Sigurni smo da bi zgodni vampir od Elene dobio bade-mantil  kako se više ne bi svuda šetkao go, ali možda bi mu prijala i jedna kvalitetna kupka, pošto ga vrlo često zatičemo u kadi.

Elena

Niti jedna devojka ne može da odoli pravom komadu nakita, a kako Elena već dugo nosi ogrlicu koju je dobila od Stefana, možda je vreme za promenu? Mislimo da bi joj se ova Ruby Lane ogrlica s srcem jako dopala!

Caroline

Samo zato što je postala vampirica, ne znači da Caroline želi da propušta normalne srednjoškolske ativnosti! Osim što je čirlidersica, ona je ta koja često organizuje zabave, ali nam se čini da nema vremena da ih sve sačuva u sećanju. Zato, predlažemo joj album u kome će čuvati fotke, flajere i detalje s glamuroznih zabava u Mistik Folsu. Za narednih 150 godina, sigurno će se nakupiti mnogo uspomena!

Stefan

S obzirom da ga proganja manijakalni ubica, Stefanu je jako važno da uz sebe ima telefon čije pozive nije moguće pratiti. Kvalitetan signal i dobra kamera se podrazumevaju, a ovaj jeftin LG sigurno bi poslužio svrsi dok se prašina malo ne slegne.

Tyler

Jadni Tyler osuđen je da služi svom gospodaru čitavu večnost. Mi predlažemo neki detalj koji bi išao uz njegov novi status hibrida vukodlaka i vampira, recimo ovu pseću ogrlicu s šiljcima.

Bonnie

S obzirom da se njena mama uskoro vraća u grad, mislimo da njima treba nešto što će im pomoći da ponovni susret prođe što bolje.  Zato, dobar poklon može da bude Table Topics igra – kolekcija pitanja koja podstiču razgovor i prekidaju neprijatnu tišinu.

Jeremy

Anna je verovatno otišla zauvek, ali nismo sigurni da to Jeremy shvata. Možda bi mu pomogla Oujia tabla koja služi za konverzaciju s mrtvima, kako bi shvatio da ona više ne može da komunicira s njim.

Katherine

Šta dati devojci koja živi toliko dugo da je imala priliku da poseduje sve? Možda karta na neku egzotičnu destinaciju nije loša ideja, jer ona iovako provodi puno vremena skrivajući se od Klausa i društva.

Klaus

Mislimo da se ovaj zloća baš i ne oblači u skladu s svojim godinama. Zato, poklonili bismo mu jedno kvalitetno odelo, kao što je ovaj model Brooks Brothersa. Možda bi ga to ubedilo da nas ne ubije i ne pretvori u hibride?

OSTAVI KOMENTAR