467
Zvuči nestvarno: Selena, Taylor, Justin i Miley zajedno u studiju u Los...

Zvuči nestvarno: Selena, Taylor, Justin i Miley zajedno u studiju u Los Anđelesu!

467
SHARE

Kako prenose američki mediji, Selena Gomez i Justin Bieber deo vikenda proveli su u muzičkom studiju a s njima su bile Taylor Swift i Miley Cyrus!

null

Svedoci kažu da je Selena stigla u Conway studio malo nakon što je viđeno kako u njega ulazi i Miley Cyrus, a u kasnije im se pridružila i Taylor Swift. Još interesantnije zvuči podatak da se naknadno pojavio i Justin Bieber, koji je stigao taman nakon što je Miley otišla. Ostavivši Justina u studiju, Taylor i Selena otišle su na večeru, pa su se onda vratila kod Jusa. Izvor za E! News tvrdi da su nakon toga Justin i Selena zajedno napustili studio i otišli u “Four Seasons” hotel. Da li su stvari i definitivno u normali?

FOTO: FAME

15 KOMENTARA

  1. PREDRAGO MI JE ZBOG NJIH :) #supportJelena, jos vise mi je drago to sto su miley i selena bile skupa u studiuu :) iako ne verujem bas novinarima dok one to same ne potvrde da su se pomirile :*

  2. e kad bi stvarno bilo ovako kao sto ste napisali i da se miley,demi,selena,taylor,justin,1D druze bez prestanka i da ih mozemo redovno vidjati zajedno pa ja bi bila NAJSRECNIJA <3<3<3 :// ali ipak!!

  3. Mnogo mi je drago zbog njih dvoje ali ipak ja zelim da budem sa Justinom Bieberom jer smo stvoreni jedno za drugo ali sta znas mozda se i desi! :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.