Start Stars Hot News! Zvezde filma “Milioner iz blata” beže iz škole, reditelj Boyle preti im...

Zvezde filma “Milioner iz blata” beže iz škole, reditelj Boyle preti im ukidanjem džeparca

SHARE

Na pitanje zašto izostaje iz škole, jedanaestogodšnji Ismail (na slici) novinarima je odgovorio da mu je nedavno umro otac, pa nije imao snage za školu. Rubina je rekla da je ozledila stopalo, a nakon toga se i opekla pa zbog toga nije mogla da ide na nastavu

00586053_000001

Dve vodeće dečje zvezde filma “Milioner iz blata” mogle bi da ostanu bez mesečnog “džeparca” ukoliko ne počnu redovno da pohađaju nastavu, javili su u ponedjeljak indijski mediji.

Azharuddin Ismail Shakih i Rubina Qureishi poslednja dva meseca ne dolaze redovno na nastavu u školi u Mumbaiju, što je naljutilo britanskog režisera Dannyja Boylea koji je osnovao fondaciju koja ima za cilj finansiranje njihovog obrazovanja.

Boyle je upozorio roditelje malih glumaca da će njihova deca izgubiti 120 dolara mesečnog “džeparca za obrazovanje” ukoliko se ne vrate u školu.

Inače, osim mesečnog džeparca, Ismail i Rubina će dobiti popriličnu sumu na bankovni račun kada diplomiraju, a njihove porodice su uz pomoć ove fondacije preseljene u nove stanove.

Na pitanje zašto izostaje iz škole, Ismail je novinarima odgovorio da mu je nedavno umro otac, pa nije imao snage za školu. Rubina je rekla da je ozledila stopalo, a nakon toga se i opekla pa zbog toga nije mogla da ide na nastavu.

Ova opravdanja nisu impresionirala Boylea pa je Oskarom ovenčani režiser ostao pri odluci da će deci uskratiti stipendije ukoliko nastave da izostaju s časova.

OSTAVI KOMENTAR