Start Stars Hot News! Zvezda velikog srca: Taylor Swift pomaže svojim fanovima

Zvezda velikog srca: Taylor Swift pomaže svojim fanovima

SHARE

BBC Radio 1's Teen Awards

Taylor Swift otkrila je da se posvetila pomaganju svojim fanovima koji imaju privatne probleme tokom svoje svetske turneje “Red”, tako što ih je pozivala u poseban deo bekstejdža kako bi porazgovarali.

Dvadesettrogodišnja pevačica, koja je poznata po svom humanitarnom radu koliko i po muzičkom talentu, objasnila je da uživa u tome da koristi svoju popularnost kako bi napravila pozitivne promene. Sa fanovima je delila svoja lična uskustva o vršnjačkom nasilju i odrastanju, i na taj način pokušala da ih uveri da će sve biti u redu. Uprkos svojim brojnim obavezama, Taylor uvek pronalazi vremena za svoje verne fanove nakon koncerata, tako što je napravila poseban deo u bekstejdžu za nasumično izabrane posetioce koji učestvuju u grupnom razgovoru.
“Nakon koncerta nasumice izaberemo fanove i dovedemo ih u bekstejdž u jedan divan šator koji zovemo Club Red”, ispričala je Taylor za magazin “Top Of The Pops”.
“Uđem unutra sa oko 35 do 40 fanova da saslušam šta se dešava u njihovim životima, da li ih neko vređa u školi ili ako je neko pravio žurku i pozvao sve iz razreda osim njih”, dodala je ona.
Taylor je otvoreno priznala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja tokom svog odrastanja i smatra da i druge zvezde treba da koriste svoju popularnost kako bi pomogli drugima.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR