607
Zvezda filmova o Harryju Potteru, Bonnie Wright, verila se za kolegu iz...

Zvezda filmova o Harryju Potteru, Bonnie Wright, verila se za kolegu iz Twilighta!

607
SHARE

Mlada glumica Bonnie Wright koja u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru glumi Ginny Weasley, navodno se verila za kolegu Jamieja Campbella Bowera koji u istom serijalu filmova glumi Gellerta Grindelwalda. “Potpuno smo iznenađeni i ne možemo da verujemo da je Jamie zaprosio Bonnie. Njih dvoje upoznali su se na setu filma Harry Potter i Jamie se vrlo brzo zaljubio u Bonnie”, rekao je neimenovani izvor.

Glumci su u vezi tek šest meseci, a Jamie je navodno još prošlog meseca zaprosio Bonnie. “On je stvarno srećan zbog veridbe i čini se da ni jedno od njih dvoje ne smatra da žure u brak. Oboje su vrlo profesionalni pa za vreme snimanja filma nema ljubljenja. Osim toga, uglavnom nisu u istim scenama u filmu pa Jamie dolazi da provodi vreme s Bonnie u njenim pauzama”, objasnio je isti izvor.

Vest o veridbi dvoje glumaca bila je prilično šokantna za Jamiejevu bivšu devojku Zoe Graham. Par meseci nakon prekida sa Zoe, Jamie je već bio u vezi s Bonnie. Glumac na prsima čak ima i istetovirano ime bivše devojke. “Prekinuli su prošle godine i za nekoliko meseci Jamie je već bio s Bonnie. Zoe se sada oseća odbačenom. Njihova veza je bila vrlo ozbiljna, a Jamie je bio vrlo ponosan na svoju tetovažu. Niko nije siguran šta će sada s njom uraditi”, dodao je izvor.

Image Hosting by imagefra.me

16 KOMENTARA

  1. OMG! Ne mogu da verujem… Da on nije iz Twilighta, onda bi bilo OK, ali posto jeste… A;’ dobro, uteha je sto glumi u HP..

  2. Bas nije ruzna… Mnogo je lepa…. Ona mi je jedna od omiljenih glumica… Bar je bila pre nego sto se verila za ovog…

  3. Tebi je Bonnie ruzna samo zato sto je iz Harryja Pottera, pretpostavljam. Meni ovaj Jamie, kako god, nije ruzan, ali je antipatican, iako mrzim Twilight…

  4. Boni je bas simpaticna ali da bi mi je neko pre rekao da ce biti par iz glumce Hariju Poteru i Twilingta ne bih poveruvala… Osobeno zato sto mrzim Twilingta. Cak i u domace po majcin jazik sam to rekla. Jednostavno Twilingt je sranje. Ali nemam nisto protiv ovaj par. osobeno mi je milo za Boni. Nadam se da je nasla pravog!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.