Start Stars Hot News! Zvezda filmova o Harryju Potteru, Bonnie Wright, verila se za kolegu iz...

Zvezda filmova o Harryju Potteru, Bonnie Wright, verila se za kolegu iz Twilighta!

SHARE

Mlada glumica Bonnie Wright koja u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru glumi Ginny Weasley, navodno se verila za kolegu Jamieja Campbella Bowera koji u istom serijalu filmova glumi Gellerta Grindelwalda. “Potpuno smo iznenađeni i ne možemo da verujemo da je Jamie zaprosio Bonnie. Njih dvoje upoznali su se na setu filma Harry Potter i Jamie se vrlo brzo zaljubio u Bonnie”, rekao je neimenovani izvor.

Glumci su u vezi tek šest meseci, a Jamie je navodno još prošlog meseca zaprosio Bonnie. “On je stvarno srećan zbog veridbe i čini se da ni jedno od njih dvoje ne smatra da žure u brak. Oboje su vrlo profesionalni pa za vreme snimanja filma nema ljubljenja. Osim toga, uglavnom nisu u istim scenama u filmu pa Jamie dolazi da provodi vreme s Bonnie u njenim pauzama”, objasnio je isti izvor.

Vest o veridbi dvoje glumaca bila je prilično šokantna za Jamiejevu bivšu devojku Zoe Graham. Par meseci nakon prekida sa Zoe, Jamie je već bio u vezi s Bonnie. Glumac na prsima čak ima i istetovirano ime bivše devojke. “Prekinuli su prošle godine i za nekoliko meseci Jamie je već bio s Bonnie. Zoe se sada oseća odbačenom. Njihova veza je bila vrlo ozbiljna, a Jamie je bio vrlo ponosan na svoju tetovažu. Niko nije siguran šta će sada s njom uraditi”, dodao je izvor.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR