85
Zvanično porvrđeno: Britney Spears i Jason Trawick više nisu zajedno!

Zvanično porvrđeno: Britney Spears i Jason Trawick više nisu zajedno!

85
SHARE

Vest da je Britney Spears raskinula vezu sa svojim verenikom Jasonom Trawickom i zvanično je potvrđena.

Ovo obaveštenje stiglo je samo nekoliko sati nakon što je zvezda objavila da neće više biti članica žirija šoua X Factor. U saopštenju se navodi da iako su raskinuli, Jason i Britney će ostati u dobrim odnosima i da se i dalje veoma poštuju. “Jason i ja smo odlučili da raskinuemo našu veridbu. Uveg ću ga voleti i ostaćemo odlični prijatelji,” izjavila je pevačica, dok je Jason dodao: “Dok se ovo poglavlje naših života završava, novo poglavlje počinje. Volim i cenim nju i njene sinove i ostaćemo bliski zauvek.” Izvori kažu da uzrok raskida leži u činjenici da se par jednostavno udaljio i da je njihov raskid bio prijateljski. Britney i Jason verili su se krajem 2011. godine.

IZVOR: Life Content

5 KOMENTARA

  1. Ko bi rekao da će se njih dvoje razići.Mada, kada pogledamo zadnje nekoliko meseci stvarno su se bili udaljili.Britiney je imala angasžovanje u “X Factoru” i dosta vremena je izgubila, nije se mogla u potpunosni posvetiti vereniku i deci, ali šta je tu je.Ja se nadam da ona privodi pri kraju rad na svom 8 studijskom albumu, jer jedva čekam da ga čujem. :)

  2. Brt sta je ovo?svi nesto raskidaju.prvo Justin i Selena,pa Talor i Harry,pa Jennifer Lawrence pa Britney i Jason.Ko se sledeci? o.O Ova 2013 nece biti dobra za celebrity parove 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.