111
Zvanično je! T-ara dodaje dve nove članice u julu

Zvanično je! T-ara dodaje dve nove članice u julu

111
SHARE

Menadžerska agencija koja stoji iza popularne K-pop grupe objavila je da će T-ara pretrpeti promene u julu mesecu.

null

“T-ara će umesto sedam imati devet članica, a ako je potrebno, neke od postojećih biće zamenjene novim. T-ara već sad vredno rade ali sad će biti vrednije i pokazivati više truda na sceni i van nje. Zbog toga smo i povećali broj članica”, stoji u izjavi jednog od zvaničnika agencije.

null

“Znamo da će mnogo biti zabrinuti zbog ove promene. Međutim, ako se neka od članica ne trudi i to utiče loše na druge pevačice, onda smo voljni da je zamenimo ili čak dodamo još nekog. Mislim da je to jedini način da T-ara postane popularna i van granica Azije i nađe se u središtu K-pop buma”, dodao je.

null

On ističe i da je današnja muzička scena u Koreji vrlo takmičarski nastrojena, zbog čega T-ara moraju još žešće da rade. “Svakog meseca formiraju se nove grupe koje rade dan i noć da bi bile bolje. Ako se T-ara zadovolji onim što trenutno ima, nećemo videti nikakva unapređenja.”

FOTO: SIPA

9 KOMENTARA

  1. Zato sto su potpisale ugovor sa velikom i jakom kucom.Kazem velikom i jakom zato sto naprave odlican ugovor za sebe,a prilicno los za bend.Clanice benda(nije samo T-ara u pitanju,vec i mnogi drugi popularni bendovi,kao i samostalni izvodjaci)treniraju nekoliko godina i za to vreme ih pripremaju za nastupe.Takodje im placaju ucitelje pevanja,glume,jezika(pretezno su u pitanju engleski i japanski),muzicke instrumente,placaju im licne trenere,nutricioniste,dermatologe…kupuju skupu kozmetiku,sminku,odecu i sve to u zamenu za njihov zivot.Devojke zive zajedno(momci takodje) i imaju odredjene obaveze.Takodje (u pitanju su 2ne1,ne znam za ostale)ne mogu da imaju momke 5 godina od prvog pojavljivanja,sto predstavlja izvestan problem pogotovo starijim clanicama(Park Bom i Dara)koje ce tada imati po 30 godina.

  2. :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    Izgoreli Ludi Po GlaAveE xD 

  3. Imam jedno pitanje xD izvinite tice se 2ne1,ako je neko gledao 2ne1 TV jel znate da mi objasnite o  Dari I CL i njihovoj plavoj bebi(plisana igracka)jedna je kao bioloska majka druga ju je usvojila u cemu je poenta :)

  4. Cl je napravila tu lutkicu pa je samim tim bioloska majka,a Dara je cuva pa mu dodje maceha. Ako redovno gledas 2NE1 TV objasnile su sve :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.