111
Žurka u Las Vegasu: Katy Perry proslavlja dve godine od svog venčanja

Žurka u Las Vegasu: Katy Perry proslavlja dve godine od svog venčanja

111
SHARE

Katy Perry i Russell Brand već neko vreme nisu u braku, ali to ne sprečava pevačicu da svoju drugu godišnjicu venčanja proslavi u “Gradu greha”.

null

Ona se odlučila da događaj organizuje 23. oktobra kako bi sprečila sebe da bude depresivna uoči svog 28. rođendana. “Katy se već nedeljama plaši svog rođendana, pa je odlučila da 23. oktobar pretvori u nešto pozitivno”, prenosi jedan izvor za The Sun. Njen rođendan je dva dana kasnije i poslednja stvar koju želi jeste da provede tu nedelju depresivna, što bi onda značilo da neće uraditi ništa u vezi proslave rođendana.”

null

Isti izvor prenosi kako je Katy ovu ideju prihvatila na nagovor prijatelja a cela zabava nosi naziv “Divorce party” ili ti “Zabava povodom razvoda.” Protekla nedelja bila je prilično teška za Katy jer je njen bivši dečko Johnny Lewis počinio svirepo ubistvo a onda oduzeo sebi život. Jedna dobra žurka definitivno bi joj pomogla da se opusti i odagna crne misli.

5 KOMENTARA

  1. Žuuurkaaaa ”čke beogradske, totalno poludele sve bi malo rakije ili thc. Stvarno niste normalne!! Stvarno nismo normalne!”
    E kako bi Kejti sa nama igrala i pevala! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.