Start Stars Hot News! Zoe Saldana i sama zapanjena svojim uspehom

Zoe Saldana i sama zapanjena svojim uspehom

SHARE

Lepa glumica Zoe Saldana smatra kako je njen uspeh jednostavno neverovatan, a za početak svoje holivudske karijere zaslužnima smatra satove plesa. Kaže kako joj su joj ples i graciozni hod dali samopouzdanje pri prvim koracima u filmskoj industriji.

“Klasičnim sam se plesom bavila 11 godina. Pohađala sam internat na Karibima, iako sam rođena u New Yorku. Kad sam se vratila u SAD, više nisam želela plesati. Majka mi je dala godinu dana pauze, ja sam uzela dve i počela ići na audicije, snimati reklame i dobijati manje pozorišne uloge. To mi je bila ulaznica za filmsku industriju. Dobila sam ulogu u `Center Stageu`, koju nikad ne bih dobila da nije bio moje plesne prošlosti”, navela je glumica.

“To je bio voz koji me doveo do uloge Uhure u `Star Treku` i sad sam ovdje. Ni sama ponekad ne mogu verovati u to. A sve što sam oduvek želela je bilo da budem u stanju sama plaćati svoje račune. Danas reditelji i producenti od mene traže saradnju, to je prilično neverovatno”, dodala je zvezda “Avatara”.

OSTAVI KOMENTAR