1748
Zna li šta propušta? Ovo je devojka koja je odbila Nialla Horana!

Zna li šta propušta? Ovo je devojka koja je odbila Nialla Horana!

1748
SHARE

Big Brother 2013

Milioni Directionerki obožavaju Nialla Horana, ali mladi pevač ipak ne može da osvoji svaku devojku, tvrdi rijaliti zvezda Hazel O’Sullivan, koju je on navodno muvao.

Lepa Irkinja ispričala je za Daily Star kako je zaista odbila Nialla, a kaže kako ga uopšte nije prepoznala! “Odjednom mi je prišao taj plavušan. Stalno mi je govorio koliko sam lepa i pitao me je želim li piće. Bila sam počastvovana. Baš je bio raspoložen za flert, sve je pokušavao. Mislio je da ima šansu.”

Exclusive... One Direction Outside The Rogers Arena In Vancouver

Hazel kaže kako uopšte nije znala ko su One Direction, a kamoli Niall. “Prvo što sam se upitala jeste, kako li je ovaj momčić ušao na žurku? Izgledao mi je tako mlado. Ona ističe i kako joj posle svega nije žao, jer zna da ta romansa ne bi urodila plodom. “Na kraju, jasno sam mu stavila do znanja kako se između nas ništa neće desiti, pa je on odšetao. Kasnije mi je prišlo društvo i reklo mi ‘To je bio onaj momak iz One Directiona.’ Upitala sam ‘Ko?’ Kad su mi sve objasnili, bila sam u šoku.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

71 KOMENTARA

  1. Ko joj kriv što ne zna šta je muzika pa ne sluša 1D ._. Koja kretenka,priča sa NIALLOM,i na kraju ga odbije… Šta bi ja dala da sam pričala sa njime…A ona tako..Sram je iblo,stvarno je zaostala malo više… ._.

  2. Ne serite da vas zamolim! Starija je od njega 5 godina najmanje a oni su utipovani klinci pa prilaze svakoj! A sto se mene licno tice i neka ga je odbila, realno mali je ruzaan.. 

  3. koja glupaca,danas svi postaju slavni kad kazu da je neki slavni momak pokusavao da flertuje,a ona  ga je napucala
    danas je izgleda ludnica pretrpana,pa nema mjesta za ovu -_-

  4. Njene grudi su vece od njegove 3 glave majke mi…laze bre 100 % on ne bi prisao njoj posto je sva izvestacena…glupaca pravi se da nije znala ko je…Niall-e,nadji bolju molim te haha <3 ali bez obzira na sve,mi te najvise volimo!

  5. ovakve gluposti objavljivati DA! a objaviti nesto o dokumentarcu o directionerima koji nas je prikao u losem svijetlu i u kojem  su popljuvali Larry bbromance zbog cega se ubilo cak 48 LARRY SHIPPERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma neeeeeeee, to je manje bitno o tome nista!!!!!

  6. Sazaljevam slucaj, jadna devojka nije znala. Ja mislim da ce se kajati celog zivota. Ja bi se ubila odmah da mi se tako nesto desilo. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.