Start Stars Hot News! Zlatni Globusi: nezaboravno veče za Madonnu

Zlatni Globusi: nezaboravno veče za Madonnu

SHARE

Madonna, koja je osvojila Zlatni globus za najbolju pesmu “Masterpiece”, imala je “okršaje” s dvojicom Britanaca i iz oba je izašla kao pobednica.

Ricky Gervais rekao je da će nagradu za najbolji strani film otkriti “kraljica popa, uvek `vogue` i neko ko još uvek izgleda `kao devica`”. Zatim je rekao Eltonu Johnu da ne ustaje, da se ovaj put stvarno radi o ženi.

[youtube Rl6bAi4jj1Q]

Madonna se pojavila na pozornici i uzvratila mu: “Ricky, ako još uvek izgledam kao devica, zašto ne dođeš ovde i ne učiniš nešto u vezi toga? Već godinama nisam poljubila jevojku. Na pozornici”, što je izazvalo smeh gledalaca, a Ricky je samo protrčao iza pevačice. Osim ovog, ipak izrežiranog gega, pravi okršaj događao se iza pozornice.

Prema izvoru britanskog Daily Maila, britanski pevač Elton John ranije te večeri, tokom neobaveznog razgovora s nominovanima rekao je da Madonna nema šanse da dobije Zlatni globus. Reporter koji je bio u blizini preneo je njegove reči Madonni, koja je na to upitala: “Je li on u haljini došao na dodelu?” Kad je Elton čuo njene reči, vrlo je samouvereno rekao : “Neka pobedi bolji!”

OSTAVI KOMENTAR