Start Stars Hot News! Zgodni George Clooney prošetao devojku crvenim tepihom

Zgodni George Clooney prošetao devojku crvenim tepihom

SHARE

SIPAUSA30055935_000001

Iako je navikla na crvene tepihe, talijanska voditeljka Elisabetta Canalis nije bila toliko zanimljiva paparazzima dok je šetala po njima sve dok nije započela ljubavnu vezu s Georgeom Clooneyjem.

Naime, na dodeli filmskih nagrada “Critics Circle” u New Yorku, novopečeni par zasenio je sve ostale svojom lepotom i tako dokazao da im trenutno nema ravnih.

Odeveni od glave do pete u crno, Elisabetta i George ponosno su pozirali pred fotoobjektivima i odgovarali na brojna pitanja. Ipak, tvrde neki, šarmantni glumac ogorčen je zbog velikog zanimanja javnosti i medija za njegov ljubavni život. Naime, izvor blizak Clooneyju izjavio je da glumac ima sve manje strpljenja s novinarima te da se počeo raspitivati kako bi mogao zabraniti napise koji ga poslednjih meseci prate u medijima.

George i Elisabetta posebno su zanimljivi medijima zbog bezobrazno zgodnog glumca koji se već decenijama nalazi na vrhu svih lista najpoželjnijih neženja. Iako su mnogi nakon otkrivanja njihove veze pre nekoliko meseci mislili da je reč o još jednoj kratkotrajnoj aferi, čini se da George ovaj put zaista misli ozbiljno što su potvrdili i njegovi prijatelji.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR