Start Stars Hot News! Zgodan zombi: Intervju sa Nicholasom Haultom

Zgodan zombi: Intervju sa Nicholasom Haultom

SHARE

 photo warmbodiesthemortalinstr_zps175c7217.jpg

Dvadesettrogodišnji engleski glumac, Nicholas Hault, zvezda je novog filma “Vrela srca”, koji se posle prve nedelje prikazivanja našao na prvom mestu američke boksofis liste.

Nicholas u filmu tumači zombija koji spašava devojku od napada i koji se vremenom zaljubljuje u nju pa nas je zanimalo kako se snašao u ovoj neobičnoj ulozi.

null

Da li se unervoziš kada gledaš sebe na setu?

Da, i tada sam uvek u fazonu „Uh, mogao sam to da uradim bolje, mogao sam to da promenim“ ili pomislim „Čoveče pa to je bolje nego što sam mislio”. Dobro je videti i druge kako rade i se smeju se. To vraća divna sećanja.

Da li imaš omiljenu scenu iz knjige, po kojoj je u stvari i napravljen film?

Ima mnogo momenata koji nisu preneti na film. U knjizi, lik “R”, koga ja glumim, ima svoju zombi porodicu. Ženu i decu i ostale stvari. Uživao sam dok sam čitao knjigu i te monologe, Iask Marion je napisao neverovatnu stvar. Takođe reditelj Džonatan Levin je uradio odličan posao, pretvorivši je u scenario i film.

null

Šta si zaista jeo, dok si na filmu „mrljao” po ustima?

Ljudski mozak je u stvari bio breskva, mekana, sočna, kao i malo grejpfruta i ostalih voćki.

Da li postoji uloga za kojom čezneš?

Voleo bih da radim Viktorijansko doba. Voleo bih da radim normalne priče, u kojima ne moram da nosim toliko šminke.

null

Kako to izgleda ljubiti Terezu Palmer?

Divno. Dan uopšte nije loš kada treba da kreneš na posao i ljubiš Terezu Palmer. To je kao bonus. I bilo mi je baš lako, na mnogim poljima. Rad sa njom je za poštovanje. Ona je zabavna.

Film “Vrela srca” na redovnoj je bioskopskom repertoaru u Srbiji, a ukoliko želiš da osvojiš jedan od kompleta za sutrašnju beogradsku projekciju, poseti ovaj link.

FOTO: Tuck Vision

OSTAVI KOMENTAR