Start Stars Hot News! Žena optužila Diddyja da joj je ukrao “zilion” dolara, srušio zgrade u...

Žena optužila Diddyja da joj je ukrao “zilion” dolara, srušio zgrade u Njujorku i još ponešto

SHARE

Reper Diddy na američkom sudu moraće da se pojavi 31. januara na prvom saslušanju.

Naime, njega je Valerie Wilson Turks optužila da je kriv za teroristički napad na tornjeve World Trade centra 11. septembra 2001. godine, za nasilje i seksualno zlostavljanje njene dece i da joj je ukrao žeton iz kazina vredan, kako je navela, zilion dolara.

Valerie je sigurna kako Diddyjeva bivša devojka i majka njegove dece zajedno s Rodneyjom Kingom i Diddyjem stoji iza rušenja tornjeva. “Diddy je s Kim i Rodneyjm srušio WTC, a oni su i napali mene i moju decu. Strpali su nas u bolnicu i napravili invalida od mog deteta. Zbog njega je moje dete u invalidskim kolicima”, stoji u tužbi. Valerie tvrdi i kako je jednom izašla s Diddyjem i da imaju zajedničkog sina Corneliusa Wilsona.

“Osvojila sam i ‘zilion’dolara u jednom kazinu u Misisipiju, a Sean P. Diddy Combs ima moj čip za podizanje novca. Čula sam da ga je dao Gwen Allen da ga čuva kao i moje bolničke ključeve. Oni su strpali mene i moje dete u bolnicu i detetu su mi slomili obe noge i seksualno napali moju decu”, piše u nastavku tužbe. Osim što je tražila zabranu pristupa koju je sud odbio, traži i 900 milijardi dolara za izdržavanje deteta odnosno 100 milijardi dolara za gubitak prihoda.

OSTAVI KOMENTAR