179
Žena optužila Chrisa Browna da ju je napao, svedoci stali u njegovu...

Žena optužila Chrisa Browna da ju je napao, svedoci stali u njegovu zaštitu

179
SHARE

2013 Billboard Music Awards

Zbog svojih problema iz prošlosti, mnogi ljudi pokušavaju da iskoriste tu činjenicu i da na lak način dođu do njegovog novca, što je uradila i izvesna Deanna Gines, tvrdeći da ju je pevač gurnuo i ozbiljno povredio.

Ceo događaj desio se ovog vikenda u Los Anđelesu, a Gines tvrdi kako je Chris Brown naleteo na nju i brutalno je gurnuo, zbog čega će ova devojka možda morati na operaciju. Brownovi predstavnici tvrde da se incident nije ni dogodio a isto potvrđuje i pevač. I svedoci prisutni u klubu tvrde da Chris nije kriv, već da se devojka koja ga optužuje sama saplela i udarila u jedan od stolova. Vlasnik kluba čak tvrdi da se ona nepristojno ponašala cele večeri i da je bezbroj puta pokušala da priđe slavnom pevaču, a obezbeđenje je gađala svojim cipelama! Policija je u međuvremenu pokrenula istragu, ali male su šanse da Chris završi na sudu.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

6 KOMENTARA

  1. nemoraju svaku justinovu pjesmu objavit isuse stvarno previše pišu o njemu pustite fanove chrisa da čitaju nešto o svom idolu a ne ti tu o jebenom justinu bkte..inace ova zenska skroz pukla xd

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.