667
Zemlja mu je pretesna: Justin Bieber planira koncert u svemiru!

Zemlja mu je pretesna: Justin Bieber planira koncert u svemiru!

667
SHARE

 photo FFN_Bieber_Justin_FLYNETUKFF_022413_51022398_zps0e295216.jpg

Nema toga što on ne može! Justin Bieber samo je poželeo da nastupi van naše planete a američka svemirska agencija NASA već je zainteresovana da mu pomogne u tome!

Cela priča počela je još u subotu kad je Justin onako neobavezno, na svom tviteru ostavio komentar: “Želim da napravim koncert u svemiru”. Na iznenađenje svih, na to mu je stigao odgovor baš iz NASA u kojem je pisalo: “Možda mi možemo da ti pomognemo u tome”. Ovaj odgovor izazvao je pravo oduševljenje – poruka je za kratko vreme retvitovana više od 50.000 puta, jer Belieberi očigledno žele da vide tako nešto. Za sad Biebs ipak ostaje na Zemlji i to u našim krajevima, jer trenutno održava koncerte širom Evrope.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

36 KOMENTARA

  1. Slušaj justin nit je budala nit drogiran .. Taj komentar tebe oćito opisuje :*  Izgleda da imam više mogućnosti otići u svemir na koncert nego u Bosnu xD

  2. Čekaj koje obriso komentar to ?? ona što joj je naziva sa pich i nešta još ?? Bravo.rs ako ste vi hvala vam baš .. :) 

  3. Jbt život i sreća Jus će prije otiči u svemir održat koncert nego u Bosnii ili negdje druggdje širom balkana OMG jesmo popišana nacija HAHAAHAHAH xd

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.