1451
Želi normalnu devojku: dečku Lady GaGe dosta njenih ludorija

Želi normalnu devojku: dečku Lady GaGe dosta njenih ludorija

1451
SHARE

Taylor Kinney, dečko Lady GaGe, sve se više buni na ponašanje svoje ekscentrične devojke jer, kako kaže, zaljubio se u Stefani Germanottu, a ne u Lady GaGu ili Jo Calderone.

Pevačica i glumac poznat po ulozi u seriji “Vampirski dnevnici” već su šest meseci u vezi, a upoznali su se na snimanju njenog video spota “You and I” prošle godine. Mladi par planira i zajednički život, ali trenutno ih u tome zaustavlja GaGino “ludo kostimiziranje”, tvrdi Kinney i dodaje kako voli pravu Stefani. Lady GaGa, rođena Stefani Germanotta, odlučila je  da posluša zahtev svog dečka i smanji svoje ekstravagancije i da se u njegovoj blizini ponaša normalno.

6 KOMENTARA

  1. on je odvratan a lady gaga prelepa obozavam je ekstra je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. bas je sladak. ako je gaga pametna, skonatal bi da joj je to jedini decko kojeg nije otjerala i da bi bio red da se za njega uda i smiri

  3. on odvratan a lady gaga prelepa?! si ti normalna?! Ja ne znam stavon radi s tom kravom o_O msm moze da ima koju oce a on bas sa njomm hahahah a ona je svakog normalnog decka oterala tako da bi joj bilo bolje da njega sacuva ;)

  4. AAA bre Gaga je zakon ko mu se ne svidja gaga zbog njenih super-kul ideja moze slobodno da se odljubi xD nije jedini decko na ovom svetu!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.