Start Stars Hot News! Žele dobro da zarade: One Direction tuže članovi istoimenog američkog benda!

Žele dobro da zarade: One Direction tuže članovi istoimenog američkog benda!

SHARE

Članovi američkog One Directiona kažu da su se prvi setili tog imena i podneli su tužbu u kojoj traže više od 600.000 funti!

null

Na svom blogu, američki One Direction je istakao da im se dopada ono što rade njihove kolege, ali da će i pored toga, ipak tužiti. U zvaničnom saopštenju Amerikanaca stoji: “Da bi smo zaštitili svoja prava, nevoljno smo podneli tužbu. Iako smo se maksimalno trudili, nismo uspeli da napravimo kompromis sa predstavnicima druge strane. Oni su odlučili da ne promene ime. Odlučili su da nastave, koristeći isto ime, One Direction, na taj način napravivši probleme i zabunu u Sjedinjenim Državama.”

null

“Britanski bend je bogat i popularan. Oni imaju neograničene resurse gospodina Cowella na raspolaganju. Mi sa druge strane nemamo tako nešto.  Po našem mišljenju, bilo smo prvi. Imamo prava. Imamo talenat i imamo srce. Stojimo iza svega rečenog. To što mi nemamo novac ne znači da nemamo svoja prava i da smo manje vredni” stoji na kraju saopštenja. Britanski One Direction još uvek se nije oglasio povodom svega.

OSTAVI KOMENTAR