1140
Zbogom loknice: Harry Styles se šiša u humanitarne svrhe

Zbogom loknice: Harry Styles se šiša u humanitarne svrhe

1140
SHARE

Harry kaže kako ne bi imao ništa protiv da ostane bez svoje slavne frizure ukoliko bi time pomogao nekoj dobrotvornoj organizaciji.

null

Harry je još ranije izjavio da je spreman za tako nešto, a sad je to samo ponovio u novom intervjuu. “Da, uradio bih to”, rekao je. “Ako bi to prikupilo dovoljno novca, onda da…za organizaciju Children in Need.” Govoreći prethodno u šou svog prijatelja Nicka Grimshawa, on je otkrio još jedan razlog zbog čega želi da skrati kosu: “Svi mi govore da to ne uradim. Moj argument je da me ljudi vole zbog mog lica, a ne kose.” Da li je Harry u pravu?

FOTO: FAME

67 KOMENTARA

  1. HARRY, NE ČINI TO, PREKLINJEM TEEEEEEEEE! TVOJE DIVNE LOKNICEEEEEEE…. JA TE MOGU ZAMISLIT SAMO S NJIMA! MISLIM DA TI NIJEDNA DRUGA FRIZURA NEBI ODGOVARALA! ONE TE ČINE POSEBNIM! Ima li bgt nešto drugo što možeš dat u humanintarne svrhe… SAMO NEMOJ KOSU PLEASE!

  2. mislim da je već skratio kosu, ali ne znam da li je to onoliko koliko je htio da donira…
    Svakao će biti divan, a to što bi svoju kosu donirao mi je baš cute :D <3
    važno je meni da sam ja njegove loknice dotaklaaa :DDD

  3. Naravno da niko ne bi zeleo da Harry ostane bez loknica,ali LJUDII! Ako volite Harry-ja onda vam nece smetati to sto ce se on osisati!On ima predivno lice a i pored toga lep je iznutra.I meni uopste ne smeta sto ce se on osisati zato sto ga ja volim zato sto je lep iznutra! On je predivan bas kakav jeste..I to je najbitnije! A i pored toga ima jako veliko srce i hoce da pomogne deci! Najbolji je nema sta :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.