Start Stars Hot News! Zbog razvoda roditelja Miley Cyrus je potrebna podrška Liama Hemswortha

Zbog razvoda roditelja Miley Cyrus je potrebna podrška Liama Hemswortha

SHARE

miley

Miley Cyrus sada je potreban njen verenik Liam Hemsworth više nego ikada, pošto je primila šokantne vesti da se njeni roditelji Billy i Tish razvode.

Billy Ray i Tish Cyrus podneli su papire za razvod braka ove nedelje, a kao razlog naveli su nepomirljive razlike. Oni su izjavili da rade ono što misle da je najbolje za njihovu porodicu. Pre dve i po godine njih dvoje su takođe bili na ivici razvoda, ali su povukli zahtev nakon što su uspeli da porade na svom odnosu. Tish je potvrdila vesti zvaničnoj izjavi, i zamolila medije da poštuju njihovu privatnost dok pokušavaju da nađu rešenje ovog problema.
Za to vreme, 20-godišnja Miley je navodno očajna zbog razvoda roditelja, pošto je jedan izvor rekao za HollywoodLife da se ona moli da se njeni roditelji pomire. Pevačica i glumica primila je ove tužne vesti u za nju veoma teškom trenutku, pošto je i njena veza sa Liamom Hemsworthom na klimavim nogama. “Miley je sada Liam potreban više nego ikad. Ona je veoma osetljiva devojka i veoma je bliska sa roditeljima, pa sam sigurna da je očajna zbog ove situacije”, rekao je izvor i dodao: “Billy i Tish imali su uspone i padove u braku, u poslednjih nekoliko meseci proveli su dosta vremena razdvojeno, ali se Miley molila da ipak uspeju da reše probleme. Ovo je za Miley ostvarenje najgore noćne more – pored toga što i sama prolazi kroz težak period sa Liamom, i njeni roditelji sada su raskinuli. Može li gore?”
Ni Mileyinoj mlađoj sestri, 13-godišnjoj Noah, sada nije lako, pošto je jule objavila na Twitteru: “Molim vas, molite se za mene i moju porodicu”.
Tish i Liam zajedno imaju petoro dece, ali je samo Noah maloletna, a Tish je navodno tražila puno starateljstvo nad njom.
Miley se takođe oglasila putem Twittera, obrativši se svom ocu, sa kojim nije uspela da stupi u kontakt nakon vesti o raskidu. “Pošto ti mobilni telefon i imejl očigledno ne rade, da li bi hteo ovako da razgovaramo?”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR