274
Zbog Miley Cyrus trostruko porasla prodaja trave u Kaliforniji

Zbog Miley Cyrus trostruko porasla prodaja trave u Kaliforniji

274
SHARE

Pevačica, koja je na nedavnoj proslavi svog 18. rođendana pušila travu na bong, napravila je veliku reklamu svim kalifornijskim uzgajivačima.

Naime, halucinogena trava Salvia divinorum legalna je biljka koja se uzgaja i konzumira u Kaliforniji. Njena halucinogena svojstva isprobala je i Miley s društvom, a sve je zabeležio jedan prijatelj snimivši to mobilnim. Snimak je procurio u američkim medijima, a samo nekoliko dana nakon toga, prodaja Salvie porasla je čak trostruko kod nekih legalnih uzgajivača. “Salvia je jedna od onih stvari koje probate jednom u životu i nikad više jer je toliko jaka i intenzivna”, rekao je jedan od prodavaca dodavši kako mnogi dolaze i traže “ono što je Miley pušila”. Zanimljivo je kako je nakon samo nekoliko dimova Miley zaboravila ko joj je dečko pa je počela pričati o bivšem umesto o sadašnjem dečku.

49 KOMENTARA

  1. Hvala!Pozdrav!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  2. Ja mogu da razumem i to da je ona htela da pusi travu.ali trebala bi da shvati da je ona ipak odabrala da bude javna licnost i da samim tim utice na njene brojne maloletne fanove kojima je ona uzor!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.