394
Zbog Lady Gage promenjena pravila nominacije za Grammy

Zbog Lady Gage promenjena pravila nominacije za Grammy

394
SHARE

Pravila oko nominacija za nagradu Grammy promeniće se zbog Lady Gage koja, uprkos naglom rastu popularnosti, nije mogla biti nominovana za najbolju debitantkinju prošle godine. Njen singl “Just Dance” bio je nominovan za Grammy godinu pre toga, a pravila ne dopuštaju da debitant godine bude osoba koja je već imala neku nominaciju za Grammy. Sada je to pravilo promenjeno te će se u kategoriji najboljeg debitanta moći naći umetnici koji su već imali neku od nominacija, ali nisu dobili nagradu ili oni koji nisu objavili ceo album.

Lady Gaga u januaru je dobila dva Grammyja, jedan za najbolju dance pesmu, a drugi za najbolji dance/elektro album. Mnoge je iznenadilo što popularna pevačica nije osvojila neku od nagrada u većim kategorijama iako je bila nominovana. “Uvešćemo neke promene tako da se ta situacija više ne ponovi. Mladi muzičari se sve više i više predstavljaju u sklopu saradnje na nečijem tuđem albumu ili se može dogoditi da mladi umetnik objavi singl mnogo pre nego što objavi prvi album”, rekao je predsednik akademije Recording Neil Portnow.

69 KOMENTARA

  1. Jaooo!! Kako me nervira ova Lady Gaga! Guska glupa retardirana!!!!!
    I HATE HER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ljudi,idite na owaj sajt:

    link to teenchoiceawards.com

    izaberite VOTE i glasajte swaki dan do 9.awgusta,kada je dodela nagrada… mnoge,da kazem NASHE ZWEZDE su nominowane za dosta kategorija…Pozz za swe nabrojane u mom imenu… Nezaborawite da glasate 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.