Start Stars Hot News! Zbog Gerarda Butlera turisti posećuju javni WC u Melvindaleu

Zbog Gerarda Butlera turisti posećuju javni WC u Melvindaleu

SHARE

Gerard Butler ima svoj sopstveni oltar na neobičnom mestu. U javnom WC-u u Melvindaleu vlasnici jedne lokalne prodavnice vode turiste na obilazak toaleta koji je glumac koristio tokom jedne posete tom gradu.

“Lokalci se hvale mestom koje je posetio Gerard Butler, a to je javni wc u sklopu jedne prodavnice. Glumac se tamo jednom zaustavio kada je u blizini snimao film. Nakon obavljenog posla udovoljio je kćerima vlasnika trgovine i fotografisao se s njima, nakon čega su se one počele hvaliti njegovim posetom i dovoditi prijateljice na mesto gde je Butler obavio ono što je trebao. Od tada traje ta priča i mnogi su već obišli slavni WC”, ispričao je jedan izvor National Enquireru.

Butler nije jedini slavni glumac koji se povezuje s određenim toaletom. I Leonardo DiCaprio proslavio je jedan javni WC u Los Angelesu nakon što se u njega sakrio pred obožavateljima. Oni su ga uočili i navalili tražiti autograme, a glumac je privatnost potražio u javnom WC koji je nakon toga postao jako popularan.

OSTAVI KOMENTAR