287
Zaynu i Perrie ne smeta razdvojenost: Naša ljubav je sve jača!

Zaynu i Perrie ne smeta razdvojenost: Naša ljubav je sve jača!

287
SHARE

zayn perrie

Veza Zayna Malika i Perrie Edwards stavljena je na pravi test pošto se slavni par nije video tokom prethodnih nekoliko meseci, ali prema rečima pevača One Directiona, razdvojenost im je čak pomogla i njihova veza je sada jača nego ikad!

Iako Zaynov kolega Liam Payne i njegova bivša devojka Danielle Peazer nisu mogli da izdrže pritisak zbog razdvojenosti, čini se da to za “Zerrie” nije problem. “Kada nemaš priliku da se stalno viđaš sa svojom devojkom, onda kada je vidiš želiš da to vreme iskoristiš najbolje što možeš. Kada smo dugo razdvojeni, onda se još više zaželimo jedno drugog”, rekao je Zayn u intervjuu za magazin “Fabulous”.
Pretpostavljamo da su Zayn i Perrie zaista uživeli kada su se videli na kratko prošlog vikenda na dodeli Teen Choice Awards u Los Anđelesu, gde su sedeli jedno pored drugog. A koliko pevač voli svoju devojku, pokazao je kada je istetovirao njen lik na svojoj ruci. Pevačici Little Mixa se ovaj gest veoma dopao.

Izvor: Life Content

20 KOMENTARA

  1. Blago njoj, ima najsavrsenijeg decka na svetu! Obozaavam ih ali sam malo ljubomorna na nju :) Sta bih dala da sam na njenom mestu :D
    Zerrie forever <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.