Start Stars Hot News! Zayn prevario Perrie sa konobaricom iz Australije?

Zayn prevario Perrie sa konobaricom iz Australije?

SHARE

Zvezda One Directiona Zayn Malik nekoliko puta je optužen da je prevario svoju devojku Perrie Edwards, ali je svaki put demantovao da su takve priče istinita. Sada se pevač suočava sa novim glasinama o neverstvu, nakon što  se u medijima pojavila izjava plavokose australijske konobarice, koja tvrdi da je spavala sa Zaynom. 

Prema pisanju magazina The Sun, Zayn, koji je već godinu dana u vezi sa Perrie, prevario ju je sa 21-godišnjom Courtney Webb na žurki koju je napravio u svojoj vili u severnom Londonu. Courtney je izjavila da ju je pevač uveravao da nema devojku, ali da je shvatila da to nije istina kada je primetila ženski nakit, cipele i šminku u njegovoj spavaćoj sobi. “Nisam fan One Directiona i ne znam šta se dešava u njihovim životima. Zato sam se jako naljutila kada sam saznala da ima devojku. Definitivno mislim da ovo nije prvi put da to radi Perrie. Žao mi je nje, jer ne zna šta se dešava”, izjavila je Courtney.

Ona je magaziu ispričala da je bila sa prijateljem u jednom londonskom klubu, nakon čega ju je on odveo u Zaynovu kuću na after-party, gde se upoznala sa zvezdom One Directiona. “Bio je zaista ljubazan. Pričali smo o muzici, i dao mi je svoj džemper kada sam rekla da mi je hladno. Pio je votku i super smo se zabavljali. Kada sam ga pitala da li ima devojku, rekao mi je da nema”, tvrdi Courtney. Zayn još uvek nije reagovao na ove navode.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR