407
Zayn Malik troši milion i po evra na venčanje sa Perrie Edwards,...

Zayn Malik troši milion i po evra na venčanje sa Perrie Edwards, Niall Horan kum!

407
SHARE

zayn-malik-e-perrie-edwards

Novcem se ne kupuje ljubav, ali Zayn Malik želi da priredi svojoj verenici Perrie Edwards venčanje iz snova, o kom će se dugo pričati.

Slavni par je prošlog meseca objavio svoju veridbu, a u ponedeljak se već pojavila informacija da će se i venčanje desiti prilično brzo, možda već do kraja ove godine. Dobro obavešteni izvori tvrde kako par naporno radi na organizaciji venčanja i da su trenutno u potrazi za savršenom lokacijom. “Sad su u potrazi za nekim zamkom. Razmatraju nekoliko opcija”, prenosi časopis Daily Star.

Za Zayna jedna stvar nije bitna – uopšte mu nije važno koliko će sve novca koštati. Navodno, Perrie je tako bacila oko na venčanicu Vivienne Westdwood koja košta oko 150.000 evra! Isti insajder tvrdi i da će po svemu sudeći, Niall Horan biti njegov kum. “Svi momci iz One Directiona dobiće neku ulogu a izgleda da će Niall biti kum. Perrie pravi spisak gostiju. Mnogo računa vodi se o pozivnicama.”

38 KOMENTARA

  1. E Directioneri, moram nešto da vas pitam…Videla sam gif na kojoj Harry plače a oko njega su Zayn i Louis koji se smeju, znači želim da vas pitam zašto je plakao? Zna neko, i brate odgovrite a ne da ćutite kad god vas nešto pitam.

  2. O, ja se zahvaljujem <3 Pa i mislila sam da je reklama, mislim, nisam bila sigurna. Hvala, ja se začudila, nisam znala o čemu je reč, zašto on plače o.O 

  3. To sam videla na stranici na fejsu, a imate na we heart it ukucajte harry styles our moment idite skroz na dole i videćete gif, a možda bude i slika

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.