Start Stars Hot News! Zayn Malik se resplakao tokom posete Dečjoj bolnici u Gani (VIDEO)

Zayn Malik se resplakao tokom posete Dečjoj bolnici u Gani (VIDEO)

SHARE

Tokom posete One Directiona Dečjoj bolnici u Gani u okviru humanitarne akcije, Zayn Malik nije mogao da sakrije suze zbog strašnih prizora u ovoj afričkoj zemlji.

Momci su više puta u intervjuima govorili da ih je poseta Gani veoma potresla, a ekskluzivni video koji je nastao kada su posetili dečju bolnicu u kojem pozivaju javnost da se uključi u akciju za kupovinu vakcina to i potvrđuje. “Svi trošimo novac, ali je najvažnije da možemo da damo pet funti da zaštitimo decu od ovih bolesti”, rekao je Zayn, kojeg su prizori veoma rastužili. Nakon što je upoznao malog pacijenta koji ne bi bio u bolnici da je vakcinisam prilikom rođenja, pevača su preplavile emocije da je morao da izađe napolje.

Govoreći o putovanju u Ganu koje im je promenilo život, Zayn je u januaru izjavio: “To je potpuno promenilo moj pogled na svet. Svakodnevno se susrećemo sa sitnim problemima za koje mislimo da su ogromni, a kada odete tamo vidite kako žive ljudi koji se suočavaju sa pravim problemima.” Pored posete Gani, One Direction su se uključili i u veliku dobrotvornu akciju “Red Nose Day” snimajući singl “One Way or Another”, koji će uskoro biti objavljen, a svi prihodi od prodaje namenjeni su u humanitarne svrhe.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR