353
Zayn Malik se resplakao tokom posete Dečjoj bolnici u Gani (VIDEO)

Zayn Malik se resplakao tokom posete Dečjoj bolnici u Gani (VIDEO)

353
SHARE

Tokom posete One Directiona Dečjoj bolnici u Gani u okviru humanitarne akcije, Zayn Malik nije mogao da sakrije suze zbog strašnih prizora u ovoj afričkoj zemlji.

Momci su više puta u intervjuima govorili da ih je poseta Gani veoma potresla, a ekskluzivni video koji je nastao kada su posetili dečju bolnicu u kojem pozivaju javnost da se uključi u akciju za kupovinu vakcina to i potvrđuje. “Svi trošimo novac, ali je najvažnije da možemo da damo pet funti da zaštitimo decu od ovih bolesti”, rekao je Zayn, kojeg su prizori veoma rastužili. Nakon što je upoznao malog pacijenta koji ne bi bio u bolnici da je vakcinisam prilikom rođenja, pevača su preplavile emocije da je morao da izađe napolje.

Govoreći o putovanju u Ganu koje im je promenilo život, Zayn je u januaru izjavio: “To je potpuno promenilo moj pogled na svet. Svakodnevno se susrećemo sa sitnim problemima za koje mislimo da su ogromni, a kada odete tamo vidite kako žive ljudi koji se suočavaju sa pravim problemima.” Pored posete Gani, One Direction su se uključili i u veliku dobrotvornu akciju “Red Nose Day” snimajući singl “One Way or Another”, koji će uskoro biti objavljen, a svi prihodi od prodaje namenjeni su u humanitarne svrhe.

Izvor: Life Content

45 KOMENTARA

  1. samo da kkoga cujem da sta kaze protiv one directiona da kazu da ih je slava promjenilla  cij ovog  retarda  marketinski trik  retarde ta djeca su stvarno bolesna i ima ih u Africi bezbroj  zato su oni otisli tamo i snimili ovu pjesmu One Way or Another i  Red Nose Day to jee sve u dobrotvorne svrhe!!! Kretenu jedan glupi majmune onaj  koliko si ti glup/a  kada bih te nasla tacno bih te na mjestu ubila  glupane glupiii,glupiiii  RETARDEEE RETARDEEEEE  ojj    marketinski trik  jesi se provalioooooooooooo  kao nikad u zivotuuu   o.O  ajj RETARDEE  NAJPONOSNIJA NA  ONE DIRECTIONFOREVER <3333333333333333333333333333  ONE DIRECTION <3333333333333333333333

  2. I neka mi samo neki jbn hejter kaže da su oni naloženi. Momci su najbolji i svaka im čast za sve. Ovoj jadnoj deci je stvarno potrebna pomoć, bolesni su i neuhranjeni i super je što im oni pomažu! I ne serite da se Zayn♥ folirao kada je plakao, to nije istina, ovo je stv tužno i ja sam zaplakala. 1D forever *-* ♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.