327
Zayn Malik: Razumem zašto fanove zanima moj ljubavni život

Zayn Malik: Razumem zašto fanove zanima moj ljubavni život

327
SHARE

Zayn Malik, koji je u vezi sa Perrie Edwards iz grupe Little Mix od prošlog aprila, izjavio je da razume zašto su njegovi obožavaoci zainteresovani za njegov ljubavni život.

Nakon što se njihova veza nedavno našla u centru pažnje javnosti kada su se pojavile glasine da je prevario Perrie, Zayn kaže da mu ne smeta što obožavaoci žele da znaju sve o njima. “Oni su samo ljubazni. To je tvoja devojka i oni samo žele i njenu sliku”, rekao je Zayn za magazin Celebs. Čini se da Directioneri vole Perrie, pošto se ona ne susreće često sa uvredama koje su imale, na primer, Cara Delevigne ili Caroline Flack, koje su bile povezivane sa momcima iz benda. Ipak, australijska konobarica, koja je u javnosti tvrdila da je Zayn spavao sa njom, ima drugačije iskustvo sa fanovima benda, posebno nakon što je neko objavio njen broj telefona na internetu, pa je dobila veliki broj pretećih poruka i poziva. “Očekivala sam da će me napadati, ali ovo se izmaklo kontroli. Imala sam hiljade poziva od ljudi iz celog sveta. Jedna devojka iz Amerike ostavila mi je šest govornih poruka za samo sat vremena u kojima mi je rekla da će da me ubije. Bilo je strašno”, rekla je ona za magazin The Sun i optužila Zaynovog prijatelja Leona Andersona da je ostavio njen broj na internet.

Izvor: Life Content

15 KOMENTARA

  1. Iskreno, Zayn i Perrie su preslatki zajedno, vidi se da su zaljubljeni.Nadam se da će njihova veza uspeti, i drago mi je što su održali svoju veza nakon ovog skandala sa konobaricom. :)

  2. Ne razumem zasto napadaju njihove devojke, Boze ako ste zaista njihovi fanovi volecete i njih, ne razumem cemu ljubomora…

  3. Zerrie – presladak par!!!:D Stvarno, ne razumem neke fanove koji vredjaju njihove devojke. Ali ona lazljiva konobarica je stvarno zasluzila hejtere! Nznm sta je ocekivala od te lazi…

  4. Zerriee<3333.
    Podržavam ih iiii voljela bi' da buudu sretni zauvijek… ;-)

    ne razumijem zašto su 'fanovi' ljubomorni,k'o da će oni ikad' biti sa njima,,aa ii valjda trebaju biti sretni kada su i njihovi uzori! -.- OMG!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.