Start Stars Hot News! Zayn Malik pokazao novu tetovažu

Zayn Malik pokazao novu tetovažu

SHARE

zayn

Zayn Malik iz grupe One Direction svojoj kolekciji tetovaža dodao je još jednu, i to verovatno najveću do sada. Naime, Zayn je istetovirao velikog vuka na svojoj levoj potkolenici.

Popularni pevač otkrio je novu tetovažu na stadionu Wembley u Londonu, gde su 1D momci imali konferenciju za medije na kojoj su otkrili da će naredne godine imati još jednu veliku turneju, i to po stadionima, među kojima će biti i Wembley. Turneja će nositi naziv “Where We Are”. Zayn je izgleda veoma uzbuđen zbog predstojeće turneje, i na Twitteru je otkrio da ne može da dočeka da ona započne. “Ne mogu da verujem da smo upravo najavili našu turneju po stadionima. Počeće u Južnoj Americi, Irskoj i Velikoj Britaniji. Nadam se da ćemo obići ceo svet”, napisao je Zayn. I mi se nadamo da ovoga puta neće zaobići Srbiju!
Inače, Zayn je poznat po svojoj ljubavi prema tetovažama i u jednom intervjuu otkrio je da je zahvaljujući njima i stekao imidž “lošeg momka”. “Volim da koristim izraz ‘neshvaćen’. Ali jesam pomalo ‘loš dečko’. Imam tetovaže i volim da se zezam. To je deo mog imidža i to mi se dopada”, rekao je Zayn za magazin “Seventeen”.

zayn tat

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR