516
Zayn Malik pokazao novu tetovažu

Zayn Malik pokazao novu tetovažu

516
SHARE

zayn

Zayn Malik iz grupe One Direction svojoj kolekciji tetovaža dodao je još jednu, i to verovatno najveću do sada. Naime, Zayn je istetovirao velikog vuka na svojoj levoj potkolenici.

Popularni pevač otkrio je novu tetovažu na stadionu Wembley u Londonu, gde su 1D momci imali konferenciju za medije na kojoj su otkrili da će naredne godine imati još jednu veliku turneju, i to po stadionima, među kojima će biti i Wembley. Turneja će nositi naziv “Where We Are”. Zayn je izgleda veoma uzbuđen zbog predstojeće turneje, i na Twitteru je otkrio da ne može da dočeka da ona započne. “Ne mogu da verujem da smo upravo najavili našu turneju po stadionima. Počeće u Južnoj Americi, Irskoj i Velikoj Britaniji. Nadam se da ćemo obići ceo svet”, napisao je Zayn. I mi se nadamo da ovoga puta neće zaobići Srbiju!
Inače, Zayn je poznat po svojoj ljubavi prema tetovažama i u jednom intervjuu otkrio je da je zahvaljujući njima i stekao imidž “lošeg momka”. “Volim da koristim izraz ‘neshvaćen’. Ali jesam pomalo ‘loš dečko’. Imam tetovaže i volim da se zezam. To je deo mog imidža i to mi se dopada”, rekao je Zayn za magazin “Seventeen”.

zayn tat

IZVOR: Life Content

18 KOMENTARA

  1. A dusa moja! ‘Los momak’ ma daj, bre! Ako si ti, duso, los, onda sam ja Madona.. :p Tetovaza je pree *_*

  2. ja njega punoo volimm <333333333 

    ali bre pretjeruje sa ovim tetovazama……ako ih toliko voli moze barem da napravi jednu i kraj!! ali pretjeruje 

    ali tetovaza je pre  *________________________* <333

  3. PRESTALI STE DA TWITTUJETE I VISE NISMO TREND HAJDE PONOVO NA TWITTER SVI BORIMO SE IDALJE ZASTO ODUSTAJETE TAKO LAKO..AKO OVAKO NASTAVIMO MOZDA NIKADA NECEMO USPETI!!!!HAJDE SVI NA TWITTER HAJDEEEEEEE MORAMO SE BORITI HAJDEEEEEEE MOLIM VASSS #SerbiaWantsWhereWeAreTour

  4. Hajde na twitter svi,zasto ste odustali nismo trend vise?!Sutra u 19.00 svi na twitter da ponovo postanemo trend HAJDEEEEEE #SerbiaWantsWhereWeAreTour

  5. Uffff Zayn….tetovaza jeste lijepa,ali stvarno sto je mnogo mnogo je…Ja njega mnogo volim i omiljeni mi je clan benda.I ne bih volela da da zbog ne vaznih tetovaza naskodi zdravlju…To bi za mene bilo sokantno….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.