Start Stars Hot News! Zayn Malik: “Pitao sam Perrie da li još uvek želi da bude...

Zayn Malik: “Pitao sam Perrie da li još uvek želi da bude sa mnom”

SHARE

Oko Zayna stalno kruže glasine da vara svoju devojku, a Perrie Edwards svesna je da će morati da se navikne na takve priče.

null

Zayn poriče da je tražio broj jedne od plesačica na zatvaranju Olimpijade u Londonu a kaže i da snimak na kojem poziva jednu devojku u hotelsku sobu nije autentičan. On veruje da ove optužbe dolaze jer je slavan, pa je potrebno da devojka s kojom izlazi ima puno poverenje u njega. “Rekao sam Perrie ‘Ovo je moj posao, to će se dešavati, pojavljivaće se priče. Da li i dalje želiš da budeš sa mnom?”, rekoa je za časopis Now. “To smo ustanovili odmah na startu i sve je posle bilo između mene i nje. Perrie mi veruje i ja verujem njoj. Zato i funkcionišemo.”

null

S obzirom da je i Perrie u vrlo popularnoj grupi, Zayn veruje da mu je na taj način lakše da demantuje sve spekulacije o njihovoj vezi. “Naši poslovi nam popunjavaju svaki sat u toku dana. Ona to kapira jer je i kod nje potpuno ista stvar. Imamo mnogo poverenja i razumevanja između nas. Mislim da zato naša veza funkcioniše.”

OSTAVI KOMENTAR