Start Stars Hot News! Zayn Malik otvoreno o vezi sa Perrie Edwards

Zayn Malik otvoreno o vezi sa Perrie Edwards

SHARE

Član benda One Direction Zayn Malik dugo je svoju vezu držao u tajnosti, ali je sada otvoreno progovorio o svojoj devojci Perrie Edwards i rekao da ga je ona učinila onakvim kakav je danas. 

Zayn je sa svojim kolegama iz benda pozirao za naslovnu stranu magazina Cosmopolitan, a u intervjuu je po prvi put otkrio neke detalje o svojoj vezi. Na pitanje da li mu je Perrie pomogla da izgradi samopouzdanje tokom vremena koje su proveli zajedno, on je odgovorio: “Da, ja verujem u moto da iza svakog velikog muškarca stoji velika žena. A ona je zaista sjajna.”

Zayn nije jedini koji je progovorio o svojoj “boljoj polovini”. Louis Tomlinson rekao je za svoju devojku Eleanor Calder da iako im je veoma teško da održavaju vezu na daljinu, njihova veza je veoma jaka. “Verujemo jedno drugom – ja provodim dosta vremena van zemlje na turneji, a ona često doleti tako da se dosta viđamo. Mislim da je ključ dobre veze prijateljstvo.”

Ostali članovi slavnog britanskog benda trenutno nisu u vezi, a Harryja Stylesa prati i glas da je ženskaroš i da često menja devojke. Ipak, on tvrdi da ove glasine nisu tačne. “Često se priča da žene vidim samo u seksualnom smislu. Odrastao sam samo sa majkom i sestrom i veoma poštujem žene.”

OSTAVI KOMENTAR