269
Zayn Malik obećava kako će učiniti sve da bi sačuvao vezu sa...

Zayn Malik obećava kako će učiniti sve da bi sačuvao vezu sa Perrie Edwards

269
SHARE

spl543044_023

Nije teško zaključiti da su Zayn i Perrie jako zaljubljeni (pevačica je čak nedavno bila s One Directionom u Milanu), pa ne čude novi navodi kako će mladi muzičar učiniti sve da zauvek ostane sa svojom devojkom.

Iako zbog obaveza u 1Dju ima jako malo vremena, Zayn je obećao Perrie da zbog toga neće trpeti njihova veza. “Zayn oseća krivicu jer je toliko dugo daleko od Perrie”, prenosi jedan reporter za Star magazin. “Napravio je dogovor s njom i obećao da će je posetiti svaki put kad bude imao pauzu. Ranije je to funkcionisalo, ali nikad nisu bili razdvojeni ovoliko dugo.”

l3s

“Zayn je obećao Perrie da nema razloga za brigu. Obećao joj je kako će učiniti sve, samo da njihova veza normalno funkcioniše.”

IZVOR: Life Content

24 KOMENTARA

  1. Pravi Directioneri ce uvek biti uz 1D! Samo oni pravi Directioneri ce ih podrzavati u svemu i samo ce njima biti drago da ih gledaju srecne zajedno sa svojim devojkama. A ovi koji ih ne podrzavaju i izdvajaju jednog clana benda a ostale mrze nisu pravi Directioneri. A samo kad cujem da neko prica kako je Niall najruzniji i svi ga stavljaju na poslednje mesto zato sto je drugaciji od ostalih prosto ne mogu da verujemda te osobe sebe nazivaju Directionerima zato sto to nisu!
    P.S. Vi koji ne podrzavate Zerrie pozelela bih uzivanje dok gledaju slike i snimke najlepseg para na svetu. :-* :)

    Zerrie 4ever <3333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.