249
Zayn Malik o vezi s Rebeccom Ferguson: “Završilo se prilično loše”

Zayn Malik o vezi s Rebeccom Ferguson: “Završilo se prilično loše”

249
SHARE

Zayn nikad nije bio previše raspoložen da priča o odnosu sa svojom bivšom devojkom, ali je ovog puta napravio izuzetak.

null

“Bila je to čudna situacija i čudno vreme kroz koje sam prolazio dok sam bio daleko od kuće i na X Factor turneji”, rekao je za časopis Now. “Imati nekog pored sebe bilo je je lepo. Ali, mislim da je to bila pogrešna odluka u tako mladom dobu. Onda se završilo prilično loše tako da ne više ne razgovaramo.”

null

Činjenica da je Rebecca imala dvoje male dece stvari je činila još težim, što uviđa i Zayn. “Stvarno je bilo nerealistično. Sad je to jasno.” Rebecca je već ranije govorila o njihovoj vezi, ali pevač kaže da nikad nije imao takvu potrebu. “Pokušavao sam da se sklonim od toga jer me ne interesuju detalji. Bila je to loša ideja od starta. Nije trebalo da se desi, ali jeste. Onda smo to razrešili i krenuli suprotnim putevima.”

8 KOMENTARA

 1. meni je rebeka prelepa, ali NIKAKO mi nisu bili par. mislim on je samo tinejdzer, plus to je bilo pre od prilike 2 godine. nije bio spreman za vezu sa nekim TOLIKO zrelijim u svakom smislu. jedino mi je zao sto vise ne pricaju. :/ zayn <33

 2. rebecca je stvarno lijepa…al nije za njega…sta je on tada bio dvije godine mladji a ona je imala dvoje djece… zao mi je sto sto su se posvadjali al sta ces….sudbina ;)

 3. Imala je 2 djece!? OOOOMMMMMMMMGGGGGGGG! Nisam imala pojma za to….
  Nekako mi je drago da nisu par… mislim da mu je s Perrie bolje….
  Al ako će mo po ljepoti, ova je malo reć prelijepa naspram Perrie…

 4. Da ja sam znala da je ona imala dvoje dece meni ona iskreno i nije lepa ali je za Perrie boginja bez uvrede…nisu mi neki par u svakom slucaju on je tad imao nepunih 17 godina dok je ona imala 23 i jos + dvoje dece stvarno mi je zao nje jer znam njenu zivotnu pricu i zao mi je sto ona i Zayn vise ne pricaju ali nisu mi bas neki par ono moje misljenje!!!

  A ono sto zelim da kazem za Perrie je to da ona i Zayn nisu u pravoj vezi vec samo u javnosti a to je i potvrđeno sorry ali nmg sad da vam nabrajam dokaze…ja Perrie ne volim iz razloga jer je vređala 1D,Directionere a pogotovo mi smeta to sto je vređala Zayn-a i njegovu veru ako on njoj vec pomaze da postane popularnija onda bi i ona trebala da se potrudi…mozda vi mni sad ne verujete ali to za Zayn-a i Perrie jeste istina i ja jesam upravu!!!

  Dislajkujte koliko zelite ja sam rekla istinu a vi kako zelite #nohate :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.