Start Stars Hot News! Zayn Malik o svom prvom avionskom letu: Bio sam prestravljen!

Zayn Malik o svom prvom avionskom letu: Bio sam prestravljen!

SHARE

"One Direction: This Is Us 3D" - Photocall

Zayn Malik sada se već navikao da putuje svetom sa svojim bendom One Direction i da dosta vremena provodi u avionu leteći sa jednog kraja planete na drugi, ali priznaje da mu na početku to iskustvo nimalo nije bilo prijatno.

Slavni pevač prisetio se svog prvog avionskog leta, te priznao da je bio veoma uplašen, a da mu ostatak benda nije pomogao da prevaziđe strah. “Prvi put sam seo u avion sa ovim momcima. Oni su znali da mi je to prvi put da letim i bio sam veoma nervozan. Pre nego što smo poleteli seo sam sa Louisom na jednoj i Liamom na drugoj strani, a Louis mi je objašnjavao: ‘Znači kada avion poleti, prvo će da se okrene u vazduhu.’ Sećam se da sam dvadeset minuta putovanja sedeo i čekao da se okrene. Bio sam prestravljen”, ispričao je Zayn tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji.
Momci iz benda su tokom gostovanja istakli da će njihov bend postojati još dugo i da nemaju planove da pokrenu solo karijere. “Mislim da smo trenutno previše zauzeti pa svakako ne bismo imali vremena, ali mislim da se toliko dobro zabavljamo radeći ovo i želimo da nastavimo to da radimo još jako dugo. Tako da ćemo nastaviti da radimo i da se zabavljamo i videćemo šta će se desiti”, rekao je Harry.

Autor: Life Content
Foto. FAME

OSTAVI KOMENTAR