728
Zayn Malik o svojoj devojci: “Perrie i ja se vrlo često viđamo”

Zayn Malik o svojoj devojci: “Perrie i ja se vrlo često viđamo”

728
SHARE

Iako su Zayn i Perrie članovi dva najveća boj i girl benda u Ujedinjenom kraljevstvu, brojne obaveze ne sprečavaju ih da se vide.

null

“Očigledno je da se Perrie i ja viđamo prilično često”, rekao je Zayn novinarima. Par je ove nedelje nekoliko puta viđen zajedno na ulicama Londona a mladi pevač trudi se da svojoj devojci pomogne i savetima. “Jedini savet koji bih joj dao jeste da radi naporno i nada se najboljem. To je ono što smo mi radili i to je otprilike sve. Treba biti i ljubazan prema ljudima.”

null

One Direction ove nedelje počinje novu američku turneju na kojoj s njima nastupa i Olly Murs, a Zayn ga je upozorio da čuva leđa. “Olly bi trebao biti zabrinut zbog šala, jer će ih biti dosta. Sreli smo ga par puta, stvarno kul tip i jedva čekamo da pođemo na put. Biće super imati nekog starijeg uz nas. On je nešto kao stariji brat.”

11 KOMENTARA

  1. Kako je Lux preslatka *___*
    Perrie mi je lijepa samo što nosi previše šminke. Men su iskreno Danielle i Eleanor ljepše. Konačno je i Zayn našao nekoga. :D

  2. Nije da hejtujem Perrie, msm ok je ona, nemam ja ništa protiv nje, al’ meni je nekako draža Elenor. Ona i Louis su mnogo lepši par. :)
    Pozz… 

  3. Zasto me neko jednostavno ne ubije da se vise ne mucim citajuci ovakve tekstove…? volim Zayna! Ali ne mrzim Perrie samo da stavlja manje sminke!♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.