171
Zayn Malik napustio konferenciju za medije u Japanu

Zayn Malik napustio konferenciju za medije u Japanu

171
SHARE

Momci iz benda One Direction trenutno se nalaze u Japanu, ali se čini da boravak u zemlji izlazećeg sunca ne prija Zaynu Maliku, koji je napustio jučerašnju konferenciju za medije nakon samo 20 minuta.

Iako se pričalo da je Zayn bio umoran zbog putovanja i razlike u vremenu, pojedini izvor tvrde da je pravi uzrok njegovog umora mamurluk. Naime, momci su veče pre konferencije proveli u jednom karaoke baru, gde su pevali i sjajno se provodili, a izgleda i popili koju čašicu više, što Zaynu nije prijalo. Pevač se pojavio pred predstavnicima medija sutradan, ali se zadržao samo 20 minuta jer se nije osećao najbolje. Koji god da je razlog u pitanju, nadamo se da se oporavio, i da zajedno sa ostalim momcima uživa u poseti Japanu, kao i prelepim devojkama, za koje je Harry rekao da su mu se najviše svidele.

IZVOR: Life Content

14 KOMENTARA

  1. Jaoo dušee <333 Pa razlika je u vremenu naravno da mu neće prijati taj tempo ,a ako je mamurluk razlog pa šta?I on ima pravo na to,duša moja…I on je momak samo poznat za razliku od nas <3333A njegova frizura *____*

  2. A pa dobro to je normalno…. ali frizura sta je uradio od sebe a pre je bio prelep msm nije ni sad ruzan ali pre je bio mnogo lepsi lepsemu mu je stojala ona frizura pre “plavog cuperka”

  3. Nadam se da ce mu biti bolje!!!Sigurno je od puta,a i da je popio malo vise i on je covek i ima prava na to! xD
    Zayn! <3

  4. Oceni pozitivno +1I DON’T REALLY CARE CUZ I’M A MAYNIACK mss Bieber Maynard(Ninator,Anator2xSlavicator,Sofijator ,Filipator,Emator,Emirator,Sandrator,Mayator,ILmator,Nadicator) k slazem se sa tobom

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.