205
Zayn Malik kaže da nije varao devojku, priznaje da mu lepe devojke...

Zayn Malik kaže da nije varao devojku, priznaje da mu lepe devojke odvlače pažnju

205
SHARE

Zayn kaže da nikad nije prevario Perrie Edwards, ali i priznaje da mu na koncertima pažnju odvlače lepe devojke u prvim redovima.

null

“Desi se da vidim slatku devojku u publici i da mi to odvuče pažnju”, priznao je 19-godišnjak za BOP magazin. “Lepo je imati nekog ko vam se dopada u publici i zaokupi vam pažnju, jer se onda pretvarate da pevate njoj!” Britanski mediji nedavno su pisali o tome kako je mladi pevač tražio broj jedne plesačice koja je nastupala na Olimpijadi, a sad su stigle i informacije da je jednu devojku pozvao u svoju hotelsku sobu. Ipak, čini se da ništa ne uspeva da poremeti njegovu vezu sa Perrie.

11 KOMENTARA

  1. Mnogo on umislja da je neki ”frajer” al sada ce komentari biti u fazonu ,,Volela bih da sam ja ta devojka u publici,, ili ,,Eh da sam ja ta devojka koju vodi u hotelsku sobu,, covece kako znam da ce svi komentari biti takvi

    • LOVEYOUMILEYKATVONDRULES upravu si.. bas se ufurao.. Harry je takoder rekao da se dosat ufurao i da se dosat promijenio otkako je sa Perrie.. Da je dosta smrsao i nije zbog Ramazana nego odbija da ikako jede.. prkosi menaderima i kada ga porodica zove preko skype da nezeli da odgovori.. kaze da su prije bili najbolji drugovi i sve jedno drugom govorili ali da se otkako je sa Perrie promijenio dosta.. 

  2. There is nothing better to be girlfriend of one hella of badass bad boy called Zayn Malik … sve mi se dopada shta voli zenski i shta odvace mu paznju ljepe devejke.. zato shto Perrie nije mu ni da kolena da bidemo iskreni .. !

  3. pa dobro, ya to niko ne treba da ga krivi… to je usadjeno svakom muskarcu u podsvest, a to sto se on odupire iskusenjima je dovoljno

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.