Start Stars Hot News! Zayn Malik i Perrie Edwards: Venčanje pre Božića?

Zayn Malik i Perrie Edwards: Venčanje pre Božića?

SHARE

EXCLUSIVE: One Direction band mates Louis Tomlinson, Zayn Mailik, and Liam Payne go out with the girls to a Broadway play in NYC

Po svemu sudeći, fanovi ne treba da budu začuđeni ukoliko Zayn i Perrie odluče da započnu bračni život u narednih par meseci.

Slavni par zna da će Zayn cele sledeće godine biti na svetskoj turneji, pa misle kako je dobra ideja da se venčaju pre nego što se to desi. “Idealno, želeli bi da se uzmu pre Božića. Zayn je stalno leteo za Veliku Britaniju kad je 1D bio u Americi, ali to neće moći da čini dok bend bude u Australiji i na Novom Zelandu početkom sledeće godine. Perrie planira da ga posećuje ali i dalje će biti razdvojeni većinu vremena. Zbog toga oni misle kako će sve biti lakše ukoliko prethodno sklope brak”, tvrdi jedan insajder za The Sun.

que-vont-ils-se-faire-tatouer-prochainement

“Želeli su da venčanje bude negde između oktobra i marta, ali toliko su uzbuđeni da žele da se to desi što pre. Zayn priča o tome gde bi ceremonija mogla da se održi. Čini se da će u pitanju biti neka plaža na egzotičnoj lokaciji”, tvrdi isti izvor.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR