753
Zayn Malik i Perrie Edwards počinju zajednički život?

Zayn Malik i Perrie Edwards počinju zajednički život?

753
SHARE

Par je nedavno priznao kako još uvek nisu spremni da žive zajedno, ali Perrie definitivno pomaže svom dečku u sređivanju njegove nove kuće.

null

Jedna od prostorija u Zaynovom novom domu je i garderoba, urađena za Perrie, što znači da dvoje pevača definitivno razmišljaju na temu zajedničkog života. Jedan izvor za časopis Heat prenosi da će ovo biti njihov zajednički dom, bez obzira što zvanično pripada samo pevaču One Directiona.

null

“Zayn je sebi kupio kuću u severnom Londonu ali još uvek nije spreman da se useli tamo…Perrie će mu pomoći da opremi mesto – biće to u osnovi njihovo zajedničko mesto, ne samo Zaynovo. Perrie ima svoj deo za garderobu koji sama uređuje.” Kako prenose britanski mediji, par se iovako ne razdvaja – Zayn svoje slobodno vreme provodi uglavnom kod Perrie.

71 KOMENTARA

  1. Odlazim,sa ljubavi se skidam,prestajem sa tim je gotovo..-_-
    Kud ovaj svet ide i sta se desava sa ovim momcima.???. :O 

  2. @Ivana voli 1D,ali nije opterecena kao vi

    Ti si jedan od retkih fanova 1D koji kapiraju da ne moraju svi da ih vole i da svako ima pravo na svoje misljenje,kako dobro,tako i lose….svaka cast za to….

  3. Brate mili ova mnogo ruzna bre :D Ona ako mu uredi kucu na sta li ce to da lici pitam se , ej kuku ‘de ide ovaj svet ccc

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.