Start Stars Hot News! Zayn Malik i Perrie Edwards: Otkriveni detalji o veridbi

Zayn Malik i Perrie Edwards: Otkriveni detalji o veridbi

SHARE

zayn perrie

Nakon što je Deborah Edwards juče potvrdila glasine da je Zayn Malik zaprosio njenu kćerku Perrie Edwards, svi su zainteresovani da čuju utiske budućih gospodina i gospođe Malik, te da saznaju detalje o trenutku kada je pevač One Directiona pitao zvezdu Little Mixa da se uda za njega.

Zayn i Perrie, koji inače ne oklevaju da u medijima govore o svojoj vezi, ovog puta se ne oglašavaju o veridbi. Njihov portparol kratko je potvrdio ove vesti izjavivši: “Zayn i Perrie su se varili, ali svi detalji o tome su privatni.”

z p

Jedina koja je u javnosti otvoreno progovorila o ovim srećnim vestima je pevačicina mama Deborah, koja je otkrila pojedine detalje. “On je to uradio na tradicionalan način, pošto je najpre pitao mene, a potom i svoje roditelje. Bilo je divno”, ispričala je ona medijima. Zaynova buduća tašta ne krije koliko je srećna što će joj Zayn biti zet, i istakla je da misli da je on pravi muškarac za njenu kćerku.
Podsećamo, Perrie se na premijeri filma “This Is Us” pojavila sa vereničkim prstenom, što je podstaklo glasine o veridbi, koje su ubrzo i potvrđene.

perrie

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR