Start Stars Hot News! Zayn Malik i Perrie Edwards moraju da odlože venčanje?

Zayn Malik i Perrie Edwards moraju da odlože venčanje?

SHARE

zayn perrie

Zvezda One Directiona Zayn Malik i njegova verenica Perrie Edwards zabrinuti su da neće moći da pronađu datum venčanja koji će svima odgovarati, pa su zato planovi za njihovu svadbu “u vazduhu”, otkrivaju izvori.

Slavni par, koji se nedavno verio, navodno želi što pre da se venča, uprkos tvrdnjama da još uvek nisu odredili datum. Ipak, sada su se pojavile glasine da će njih dvoje izgovoriti “sudbonosno da” u junu 2014, a to je kasnije nego što su se nadali, piše magazin Star.
“Morali su da se dogovore da će čekati do narednog juna, iako nijedno od njih dvoje ne želi da čeka toliko”, kaže izvor, te dodaje: “Perrie se poverila prijateljima da ponekad oseća da im ništa ne ide u prilog i da nikada neće pronaći datum koji svima odgovara. Svi planovi za venčanje su u vazduhu. Zayn i Perrie se plaše da će narednih nekoliko meseci morati da provedu razdvojeni, dok su One Direction na turneji po Australiji i Novom Zelandu.”
Britanski list piše i da je slavni par želeo da se venča do Božića, ali pošto 1D objavljuje novi album u novembru, promotivne obeveze neće im dati previše slobodnog vremena da isplaniraju svadbu.
“Želeli su da se venčaju do Božića na nekoj egzotičnoj lokaciji i Zayn je obećao da novac nije problem – priča se da će budžet biti milion funti. Svi se nadaju da će Perrie i Zayn imati dugu veridbu jer je brak tako veliki korak za ljude njihovih godina. Njihove porodice pokušavaju da ih ubede da ne moraju da žure i da imaju ceo život pred sobom”, tvrdi izvor.

AUTOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR