Start Stars Hot News! Zayn Malik brani veridbu sa Perrie Edwards: Srećni smo to je...

Zayn Malik brani veridbu sa Perrie Edwards: Srećni smo to je sve što ću reći

SHARE

perrie

Zvezda One Directiona Zayn Malik našao se u neugodnoj situaciji kada se na konferenciji za medije jedan novinar raspitivao o njegovoj vezi sa Perrie Edwards, nakon nedavnih vesti da su se verili.

Momci iz benda trebalo je da odgovaraju na pitanja o svom novom filmu “This Is Us”, tokom nedavnog promotivnog putovanja, ali je jedan novinar želeo da sazna nešto i o njihovom privatnom životu, pa je uz konstataciju da se Perrie uopšte ne pojavljuje u filmu, pitao Zayna kada se oni tačno viđaju. “Gde je ta devojka, nikad je nevidimo”, pitao je novinar, na šta je Zayn odgovorio: “Ja je često viđam i očigledno je da je to privatna stvar između nje i mene. Mi smo se nedavno verili i ja sam veoma srećan i to je sve što ću reći po tom pitanju.”
Louis je potom objasnio zašto se njihove devojke ne vide u filmu, rekavši da glasine da su ih namerno izbacili nisu tačne.
– To da su naše devojke izbačene iz filma zapravo je netačno. Kada imamo slobodnog vremena, onda provedemo nedelju dana kod kuće ili tako nešto, a kamere nisu bile sa nama.” Potom su uverile okupljene predstavnike medija da oni imaju dovoljno vremena za svoje emotivne veze.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR