Start Stars Hot News! Zayn konačno pokušava da ostavi pušenje: “Dokazano je teško prestati”

Zayn konačno pokušava da ostavi pušenje: “Dokazano je teško prestati”

SHARE

Mladi pevač žali što je ikad probao cigarete jer mu je sad jako teško da se otarasi odvratne navike koja jako loše utiče na njegovo zdravlje.

null

Zayn puši još od od svoje petnaeste godine i pokušava da ostavi cigarete jer je zabrinut za sebe. “U ovom trenutku pušim verovatno oko 8 do 9 cigareta svakog dana”, rekao je za Fabulous magazin. “Dokazalo se da je teško prestati”, priznaje. “Nadam se da ću uskoro prestati. Ne želim da to utiče na moje zdravlje. Kad budem stariji ne želim da budem jedan od onih očeva koji ne može da džogira kroz park 10 minuta a da ne ostane bez daha.”

A ko je inspirisao Zayna da uopšte počne da razmišlja o svom zdravlju? “Gledao sam šou Jonathana Rossa pre neki dan, gostovao je Collin Farell. On je ispričao kako je pre godinu i po dana napisao pismo proizvođačima cigareta rekavši im kako je bilo sjajno, zahvalio se što su bili sa njim u dobrim i lošim vremenima, ali da su sad potrebni nekom drugom.”, objasnio je. “Onda je to spalio i otarasio se pušenja.”

null

Ipak, jedna stvar od koje ne odustaje jesu njegove tetovaže, kojih ima osam. “Mama ne voli tetovaže. Ona mi kaže:’Kad budeš stariji šta ćeš raditi?’ Ipak, ja mislim da će to i dalje biti kul kad budem matorac.” Objasnivši zašto ih ima toliko, on je rekao: “Mislim da je to samo deo odrastanja i traženja identita pojedinca”.

OSTAVI KOMENTAR