Start Akcije Čije koncerte želiš u 2014. godini?

Čije koncerte želiš u 2014. godini?

SHARE

skate-music-concert-noise-jpg-10189227

Kao što smo već konstatovali, zaista ste bili fantastični – vaših više od 20.000 glasova u velikoj BRAVO anketi predstavlja neverovatan odziv, a sad je vreme da krenemo korak dalje!

Prošlog puta, bilo vam je ponuđeno da glasate za 15-tak izvođača, a na osnovu vaših želja, probrali smo one koji ulaze u završni izbor. U prvoj anketi mogli ste glasati samo jedan jedini put za jednog izvođača, iako nema sumnje da bi recimo mnogo Directioneri otišli na koncert Justina Biebera, isto kao što bi Belieberi možda hteli da posete koncert Selene Gomez, Miley Cyrus ili neke druge zvezde. To sad ispravljamo!

Is Avril Lavigne Trying To Hide A Baby Bump?

Odmah da razjasnimo – ako se pitate zašto među predlozima nema recimo Eminema, Bon Jovija ili drugih starijih zvezda – odgovor je vrlo jednostavan: Najveći deo njihovih fanova svakako čini starija populacija, koja ne posećuje BRAVO. Uostalom, njihove želje bezbroj puta su ispunjavane u prošlosti, kad su našu zemlju posećivali 50 Cent, Guns N’ Roses, Metallica, The Prodigy, AC/DC i mnogi drugi. BRAVO sad želi da glas da vama, tinejdžerima – mnoge vaše omiljene zvezde poput Miley, Selene, 1Dja ili Justina Biebera imaju samo vas, jer ste vi njihova jedina publika!

One Direction Performs On The "Today" Show

Dakle, konačan spisak izvođača napravili smo na osnovu tri kriterijuma:

1. Broj glasova u BRAVO anketi (One Direction, Justin Bieber i Selena Gomez jedini su ih dobili više od 1000)
2. Izvođači koji su dobili barem oko 500 glasova u BRAVO anketi a čija su publika gotovo isključivo mlade osobe (Miley Cyrus, Taylor Swift, Lana Del Rey, Lady Gaga)
3. Izvođači koji su dobili manje od 500 glasova na BRAVO anketi, ali za koje znamo da idu na evropsku turneju naredne godine (Demi Lovato, Avril Lavigne, Katy Perry).

Taylor Swift Performs On "Good Morning America"

Pre nego što glasaš, dobro pročitaj sledeće reči!

1. Možeš da glasaš za jednog, dva ili najviše tri izvođača koje želiš da vidim na koncertu u Beogradu. Glasaš samo jednom, pa dobro razmisli!
2. Nemoj glasati za izvođače osim ukoliko ukoliko nisi siguran/sigurna kako ti odlazak na njihov koncert ne bi predstavljao problem! Ako sakupimo puno lažnih glasova, to vrlo lako može dovesti do toga da koncert propadne i da nas mlade zvezde ponovo više ne posećuju dugi niz godina!
3. Možda će cene biti niže, ali računaj da ti za jednu kartu u proseku treba makar 50 evra! Doduše, dobro je što se koncerti najavljuju mesecima unapred, tako da imaš vremena da uštediš novac.
4. POZOVI SVE za koje znaš da im je stalo do koncerta nekog od ovih izvođača da glasaju – ovo je najbolja prilika da pokažete koliko vas ima i da neko to konačno i uoči!
5. Znaj da tvoj glas nije uzaludan – rezultate ove i prošle ankete BRAVO će javno objaviti, a proslediće ih i našim organizatorima koncerata s kojima ima kontakt – ništa nećemo raditi bez vašeg znanja.

Anketa traje 15 dana i završava se 7. novembra!

[yop_poll id=”46″]

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR