1464
Završeno snimanje Twilighta, glavni glumci u suzama

Završeno snimanje Twilighta, glavni glumci u suzama

1464
SHARE

Taylor Lautner i Kristen Stewart imali su mnogo problema da zadrže suze dok su snimali kadrove poslednjeg nastavka sage.

Lautner, koji igra vukodlaka u hit serijalu otkrio je da su svi na snimanju, uključujući i njegovu koleginicu Kristen imali suze u očima i da im je bilo sve teže kako se približavao kraj.

On sam kaže da mu je teško da shvati da je došao kraj Twilight sage. “Bukvalno smo četiri godine snimali ove filmove. Čudan je osećaj kad znaš da se tome više ne vraćaš, odnosno da više neću biti Jacob Black. Poslednjeg dana vladale su jake emocije. Da budem iskren, ljudi su plakali.”

The Twilight Sanga: Breaking Dawn – part 1 biće u bioskopima do kraja godine, a drugi deo stiže tokom 2012.

20 KOMENTARA

  • Taylor je NAJLJEPSI NAJBOLJI NAJZGODNIJI NAJSLADJI NAJGOTIVNIJA FACA U SVETU HOLLYWOODA PRICAJTE STA HOCETE AL BIGGEST FAN SAM JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vELIKI POZDRAV SVIM NJEGOVIM FANOVIMA
   PS.NE MOZE SE ROBERT POREDITI SA TAYLOROM NADAM SE DA SE SLAZETE!

 1. Taylor duša! ♥
  I ♥ U Tay! ♥
  Žao mi je što je Twilight završen! :-(
  P.S. Jedva čekam da 4. deo stigne u Beogradske bioskope! :-D

 2. nikom nije zao kao meni…hehe..gledala sam ga u emisiji kada je to rekao…dodao je kako je kristen bila najveće iznenađenje

 3. Kako lazuuuuu, juuuu. Oni su za 2 godine snili 4-5 filmova, i sad kao placu blablabla, nije to Harry Potter koji traje 10 godina!! 
  ovo je cista laz, samo zbog medija ><

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.